Wouter Holtkamp

 
 
 

Wouter Holtkamp

Adviseur

0346 217000


Impact vergroten
Impact realiseren, dat is hetgeen waar ik voor ga. Door leerinterventies in te zetten, waarmee organisatiedoelstellingen écht behaald worden en medewerkers professioneel ontwikkelen. Juist die win-win situatie geeft mij voldoening. Als onderdeel van mijn bijbaan, tijdens mijn studententijd, heb ik praktische horecatrainingen gegeven en mijn liefde voor het ontwikkelen van mensen gevonden. Door mezelf te ontwikkelen als trainer, coach, (project)manager en adviseur, heb ik mijn reikwijdte en impact verder vergroot. Bij EMC worden specialistische krachten gebundeld; deze synergie levert nog meer resultaat op voor organisaties en hun medewerkers. Dat resultaat motiveert mij dan weer om door te pakken.

Motivatie versnellen
Motivatie zie ik als de drijvende kracht achter ontwikkeling. Daarom maak ik graag de aanwezige motivatie helder of wakker de juiste reden voor groei aan. Als de intentie om te verbeteren er is, dan kan er gebouwd worden aan een cultuur van continu leren en verbeteren. Wat voor mij het hogere doel is om te bereiken. Bedenk wel: ‘Ontwikkelen gebeurt meer door transpireren, dan inspireren.’ Een uitspraak, welke eraan herinnert dat een versnelling vooral hard werken betekent. In de gastvrijheidsbranche heb ik geleerd om mijn mouwen op te stropen en te doen wat nodig is. In een resultaatgerichte omgeving, waar mensen ervoor willen gaan, kom ik goed tot mijn recht. Mijn ervaring als empowerment coach zet ik in om mensen in beweging te krijgen. Door de inzet van slimme trajecten en hard werken, wordt de versnelling gemaakt. Dit alles om de doelstellingen te halen voor zowel persoonlijke trajecten, als voor de gehele organisatie.

Waarde toevoegen
In mijn samenwerking met opdrachtgevers en teams vind ik het belangrijk om waarde toe te voegen. Dit doe ik graag door co-creatie: door verschillende expertises samen te brengen, ontstaat snel, een goed resultaat. Mijn expertise ligt op didactiek en motivatie, waarbij ik graag dingen verbeter en perfectioneer. Voor co-creatie is het ook belangrijk om op persoonlijk vlak aansluiting te vinden. Door mijn (internationale) ervaring ben ik het gewend om me gemakkelijk door verschillende organisatielagen en culturen te begeven. Verder breng ik een positief kritische blik en ondersteun ik graag in een procesmatige aanpak. Kortom, in iedere samenwerking voeg ik graag waarde toe daar ‘waar het moet’ en ‘waar het kan’.

'Where intention goes, energy flows'

 
  • Team dynamiek/effectiviteit
  • Leiderschap
  • Verandermanagement
  • ASML

Blogs van Wouter Holtkamp

 

Contact

Verder praten? Neem contact met ons op!

Social media

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

EMC
EMC