Wouter Holtkamp

 
 
 

Wouter Holtkamp

Adviseur

0346 217000


Creëren
Ik zie motivatie als de drijvende kracht achter ontwikkeling. Als de intentie om te verbeteren er is, dan kan er gebouwd worden aan een cultuur van continu leren en verbeteren. Ik zet mijn ervaring als empowerment coach in om mensen in beweging te krijgen. En door de inzet van slimme trajecten en hard werken, gaan we zorgen dat de doelstellingen worden gehaald, zowel voor persoonlijke trajecten, als voor de gehele organisatie. Ik creëer structurele verbetering.

Genieten
In mijn samenwerking met opdrachtgevers en teams vind ik het belangrijk om waarde toe te voegen. Dit doe ik graag door co-creatie: door verschillende expertises samen te brengen, ontstaat snel een goed resultaat. Daar geniet ik van.

Tevreden zijn
Impact realiseren, dat is hetgeen waar ik voor ga. Door leerinterventies in te zetten, waarmee organisatiedoelstellingen écht behaald worden en medewerkers zich professioneel ontwikkelen. Juist die win-win situatie geeft mij voldoening.

Matchen
Waarom EMC Performance en ik zo goed bij elkaar passen? Omdat EMC specialistische krachten bundelt. Deze synergie levert meer resultaat op voor organisaties en hun medewerkers. Dat resultaat motiveert mij dan weer om door te pakken!

'Ik creëer structurele verbetering.'

 
  • Team dynamiek/effectiviteit
  • Leiderschap
  • Verandermanagement
  • ASML

Blogs van Wouter Holtkamp

 

Contact

Verder praten? Neem contact met ons op!

Social media

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
EMC
EMC