On(der)wijskundige medior -ontwerper/ontwikkelaar

Ben jij onderwijskundig adviseur en wil jij ons team versterken? We zijn op zoek naar een:

Wat ga je doen?
Je adviseert de klant over vraagstukken die te maken hebben met de performance van medewerkers. Op basis van deze adviezen ontwerp en ontwikkel je maatwerk HRD- oplossingen. Denk hierbij aan (digitale) leermiddelen die trainingen en leer- en ontwikkeltrajecten ondersteunen. Je doet dit in nauwe samenwerking met en meestal ook in huis bij de klant. Heb je complexe projecten dan zijn er genoeg senioren die je ondersteunen. Vind je de rol van projectleider leuk? Dan zit je hier goed, want het komt ook voor dat je tijdens een opdracht de rol van projectmanager vervult.

Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde studie Onderwijskunde (HBO of WO). Je hebt tussen 3 en 7 jaar werkervaring in het vak. Daarnaast sleep je makkelijk nieuwe opdrachten binnen, omdat je graag netwerkt en bestaande netwerken koestert. Je bent een kei in plannen, want jij draait je hand niet om voor het werken bij meerdere opdrachtgevers tegelijk. Binnen ons werk maken wij veel gebruik van het 70:20:10-model van Charles Jennings en houden wij altijd het Rendement van leren voor ogen. Ben jij ook bekend met deze werkwijzen? Het is een pré als je ervaring hebt met het ontwikkelen van digitale (ondersteunende) leermiddelen.

Je herkent je in onze belofte: EMC verbetert performance!

Onze aanpak leidt naar zichtbare resultaten
We weten dat leren alleen leidt tot een verbetering van performance als het verweven is met ons dagelijkse werk. Daarom organiseren wij leeractiviteiten in of rond het werk of halen we het werk naar de leeractiviteiten. Hierdoor sluiten we aan bij wat al werkt. We maken gebruik van de expertise, ervaring en talenten van onze klanten en de keten waarin ze werken.

Wij bieden

  • Een inspirerende en professionele werkomgeving;
  • Een gevarieerde baan die bestaat uit het uitvoeren van opdrachten voor diverse klanten, projectmanagement, acquisitie en productontwikkeling; 
  • Volop ruimte je verder te ontwikkelen;
  • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een fit-budget & een goede-doelen-budget
  • Minimaal 32 uur per week.

Reageren?
Meer weten of solliciteren? Stuur een e-mail naar Nathalie via nrikkers@emcperformance.nl. Heb je vragen over de functie? Neem contact op met Stephan Obdeijn telefoon 0346 217 000. 

EMC
EMC