Medior Adviseur Learning and Development

De afgelopen maanden hebben veel opdrachtgevers voor EMC gekozen.

Kom jij ons team versterken?

Ben je op zoek naar een baan waarin je zelfstandig te werk kan gaan? Heb jij grote affiniteit met leren en ontwikkelen? Wil je een werkgever die ruimte geeft, uitgaat van vertrouwen en meedenkt over je persoonlijke en professionele ontwikkeling? Word dan onze nieuwe collega als adviseur learning and development. 

Wat ga je doen?
Als adviseur learning and development adviseer je over performance vraagstukken van de klant. Op basis van deze adviezen ontwerp en ontwikkel je maatwerk HRD oplossingen, zoals leer- en ontwikkeltrajecten en trainingen ondersteund door (digitale) leermiddelen. Dit doe je in nauwe samenwerking met en meestal ook in huis bij de klant. Bij complexe projecten werk je onder leiding van een senior; bij minder complexe projecten vervul je vaak ook zelf de rol van projectmanager. Naast adviseren, ontwerpen, ontwikkelen en projectmanagement hoort acquisitie van (vervolg)opdrachten en productontwikkeling tot je kerntaken. 

Over ons 
Bij ons is leren de gewoonste zaak van de wereld. Wij zijn expert op het gebied van leren op de werkvloer en bevorderen de performance van meerdere grote bedrijven en overheidsinstellingen. Samen met onze opdrachtgevers kijken we waar processen efficiënter kunnen en wat medewerkers nodig hebben om iedere dag een beetje beter te worden. Bij ons worden werkplekken werkleerplekken, zodat leren echt leuk wordt.  

Jouw profiel
Je hebt een afgeronde studie Onderwijskunde (HBO of WO) en minimaal 3 tot 7 jaar werkervaring in het vak. Daarnaast heb je ervaring opgedaan in Sales. Je hebt een aantoonbaar (commercieel) netwerk en bent goed in staat je eigen werk te managen. Ervaring en affiniteit met evaluatie en effectmeting is een pré. 

Je herkent je in onze belofte: EMC verbetert prestaties! Dit betekent dat zichtbare resultaten bepalend zijn voor onze aanpak. We geloven dat leren alleen tot een andere manier van presteren leidt als het leerproces verweven is met het dagelijkse werk. Daarom organiseren wij leeractiviteiten in of rond het werk of halen we het werk naar de leeractiviteiten. Hierbij sluiten we aan bij wat al werkt en aanwezig is in de organisatie en maken we gebruik van expertise, ervaring en talenten van onze klanten en de keten waarin ze werken. 

Onze aanpak is intensief. In onze projecten leveren we snel eerste concrete resultaten en bruikbare producten, waarbij we het belangrijk vinden dat tijdens het project aanpassingen mogelijk zijn met behoud van snelheid en kwaliteit van het product.  

Wij bieden 

  •  Een inspirerende en professionele werkomgeving; 
  • Een gevarieerde baan die bestaat uit het uitvoeren van opdrachten voor diverse klanten, projectmanagement, acquisitie en productontwikkeling;  
  • Volop ruimte je verder te ontwikkelen; 
  •  Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een fit-budget & een goede-doelen-budget 
  • Minimaal 32 uur per week. 

Reageren
Stuur je cv en korte motivatie (video mag ook) naar Marja Diever per mail mdiever@emcperformance of neem contact met haar op via 06-1756 8757. Wees niet verlegen en laat jezelf zien. En bovenal, vertel ons wat we écht van jou moeten weten. Projecten waar je trots op bent of je persoonlijke hobby! We kijken uit naar jouw sollicitatie.