Bij ons werken ruim 25 adviseurs, ontwikkelaars, coaches en trainers met als passie: werkleren. Wij ontwikkelen voor elke situatie een passende en praktische leeroplossing. Onze uitvoering gebeurt meestal op de werkplek zodat het leren direct verweven wordt in ons dagelijks werk. Voor een EMC’er ziet iedere werkdag er anders uit. Door de verschillende klanten en ruime mogelijkheden in persoonlijke ontwikkeling kun je jouw geluk en ambitie waarmaken. Vind jij GELUK in werken voor verschillende opdrachtgevers? En is het jouw AMBITIE om passende en verrassende oplossingen te vinden? Dan pas jij echt bij ons!

Jij?

Legt snel contact met anderen

Werkt zelfstandig en kunt goed plannen

Hebt affiniteit met leren en ontwikkelen

Wij?

Bij ons heerst een informele en open sfeer. Omdat we vaak werken bij de opdrachtgever op locatie zoeken we altijd een manier om contact met andere EMC’ers te hebben. Dit vinden wij belangrijk om kennis en informatie met elkaar te delen. En werken bij ons brengt nog meer voordelen:

Wij gaan jaarlijks met alle collega’s een lang weekend op pad. In deze drie dagen organiseren we een werkvakantie waarin we terugkijken naar het afgelopen jaar en vooruitkijken naar het nieuwe jaar. Daarbij mixen we plezier met werk door in de ochtenden samen te bouwen aan het opzetten van nieuwe interne projecten en we gebruiken de middagen voor sportieve activiteiten of andere plezierige bezigheden. Ons idee van optimale teambuilding!

Je standplaats is Huize Voordaan, een prachtig landhuis in omgeving Utrecht. Naast de mogelijkheid om in de pauze een wandeling te maken in de prachtige omgeving wordt dagelijks voor een heerlijke lunch gezorgd.

Werken met bonussen aan de hand van persoonlijke leerdoelen. Via het platform Dialog stimuleren we persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling

Wij vinden samenwerken heel belangrijk en maken ruimte en budget vrij om te ontdekken wat werkt in de samenwerking met collega’s zodat jij nog beter wordt dan dat je al bent.

Onze vacatures