Titia Harms

''Ik creëer meerwaarde voor medewerkers én organisaties.''

Creëren

Met hoofd, hart en handen meerwaarde creëren voor de klant.

Door o.a. verbinding te maken met verschillende groepen binnen de organisatie, kritische vragen te stellen, de vraag achter de vraag te onderzoeken en in samenwerking doelen te bereiken. Het creëren van een fijne en constructieve werksfeer waarin je elkaar versterkt spelen daarin ook een rol. Een werksfeer waarin ruimte is om te sparren en stil te staan bij vragen en standpunten.

 

Je kan pas oogsten als je rust en ruimte hebt gecreëerd om te zaaien, te laten ontkiemen en te groeien.

 

Genieten

Genieten doe ik als mensen in hun kracht staan en hun werk met passie doen. En daar bij openstaan voor ontwikkeling en het meebewegen met de organisatie.  

 

Tevreden zijn

Tevredenheid zit voor mij in blij zijn met de kleine dingen en dus ook met kleine stappen die gemaakt worden binnen een organisatie. Juist de waardering naar medewerkers voor de kleine stappen zorgt voor motivatie en kracht voor het maken van grotere stappen.  

 

Matchen

Waarom EMC performance en ik zo goed bij elkaar passen? De benadering van leren als maatwerk waarbij de adviseur de architect is en leren aansluit bij de doelgroep. Met ruimte voor creativiteit en out of the box leertrajecten. Zodat er aangesloten wordt bij verschillende leerstijlen en leerbehoeftes.

 

 

“Met hoofd, hart en handen meerwaarde creëren”