Struisvogelaward 2018

DE STRUISVOGEL AWARD IS UITGEREIKT AAN EY! 

Investeert jouw organisatie in de ontwikkeling van medewerkers? En als jouw organisatie hierin investeert, wordt dan ook het effect en de impact gemeten?

Werknemers willen ondersteuning op de werkvloer, nieuwe kennis en vaardigheden direct toepassen in hun werk. Als je weet welke methodes effect hebben, kom je tot een impactvol leertraject of interventie. Om hier aandacht voor te vragen, hebben wij de Struisvogel Award in het leven geroepen.

EY in het zonnetje
Jaarlijks zetten wij een bedrijf in het zonnetje. Dit jaar is dat EY en in het bijzonder de afdeling Transaction Advisory Services. Zij hebben een bijzonder programma ontwikkeld voor startende collega's. Deelnemers krijgen opdrachten waardoor ze kennis maken met de dynamiek van de werkelijke wereld van zakelijke transacties. Deelnemers die het programma doorliepen gaven aan dat ze situaties in het werk herkennen en hierdoor adequater en effectiever handelen. De award wordt uitgereikt op basis van:

• organisaties die zichtbaar waarde hechten aan de impact van leren (blijkt bijvoorbeeld uit een Visie op Leren);
• organisaties die verbetering laten zien op basis van evaluaties.

Zesde editie
Dit jaar reikten wij voor de zesde keer de Struisvogelaward uit. Voor meer filmpjes en foto's, volg ons op Twitter, Facebook, LinkedIn en Instagram: @emc.performance #Struisvogelaward. Ben jij benieuwd wie eerder deze felbegeerde prijs gewonnen heeft? Klik hier.