Struisvogelaward 2018

AFTELLEN TOT DE UITREIKING VAN DE STRUISVOGEL AWARD...Investeert jouw organisatie in de ontwikkeling van medewerkers? En als jouw organisatie hierin investeert, wordt dan ook het effect en de impact gemeten?
Lees hier meer over de 6e editie van de struisvogelaward
00

Dagen


00

Uren


00

Minuten


00

Seconden


 

Investeert jouw organisatie in de ontwikkeling van medewerkers? En als jouw organisatie hierin investeert, wordt dan ook het effect en de impact gemeten?

Werknemers willen ondersteuning op de werkvloer, nieuwe kennis en vaardigheden direct toepassen in hun werk. Als je weet welke methodes effect hebben, kom je tot een impactvol leertraject of interventie. Om hier aandacht voor te vragen, hebben wij de Struisvogel Award in het leven geroepen.

In het zonnetje
Jaarlijks zetten wij een bedrijf in het zonnetje waar aandacht is voor impactvol leren. Ben of ken jij een organisatie die werk maakt van het evalueren van leertrajecten? Meld deze organisatie dan aan via emc@emcperformance.nl. De genomineerden worden beoordeeld op o.a.:

• organisaties die zichtbaar waarde hechten aan de impact van leren (blijkt bijvoorbeeld uit een Visie op Leren);
• organisaties die verbetering laten zien op basis van evaluaties.

Zesde editie
Dit jaar reiken wij voor de zesde keer de Struisvogelaward uit. Volg ons op Twitter, Facebook, LinkedIn en Instagram: @emc.performance #Struisvogelaward. Ben jij benieuwd wie eerder deze felbegeerde prijs gewonnen heeft? Klik hier.