Op 12-12-12 is vorig jaar het boek ‘Haal je kop uit het zand! Leren met zichtbaar resultaat’ van Stephan Obdeijn en Metteke Lubberts gepubliceerd. Inmiddels is er bijna een tweede druk en merken we dat het onderwerp meer en meer in de belangstelling staat.

Op 12-12-13 besteden we aandacht aan organisaties en HRD professionals die op het gebied van zichtbaar resultaat van leren een bijdrage leveren. Dit doen we door het uitreiken van de EMC Struisvogelaward, de EMC aanmoedigingsprijs en de EMC publieksprijs.

EMC-Struisvogelaward

  • Deze award reikt EMC uit aan een organisatie, afdeling of team die:
  • zichtbaar werkt aan leren en ontwikkelen met zichtbaar resultaat
  • leren en ontwikkelen continu verbetert
  • dit in de organisatie uitdraagt.

EMC Aanmoedigingsprijs

EMC reikt een aanmoedigingsprijs uit aan een HRD-professional die zich/haarzelf het afgelopen jaar aantoonbaar heeft ontwikkeld als het gaat om leren en ontwikkelen met zichtbaar resultaat.

EMC Publieksprijs – geef je nominatie aan ons door!

Dit deel van ons vakgebied is inmiddels flink in beweging. Vanuit EMC hebben we natuurlijk niet overal zicht op. Daarom is de derde prijs een Publieksprijs.

Heb jij een organisaties, afdeling, teams en/of individuele professional in beeld, waarvan jij vindt dat de EMC Publieksprijs op zijn plaats is, laat het ons dan weten.

Geef ons dan vóór 1 november 2013 volgende gegevens door:

  • Genomineerde organisatie, afdeling, team of professional
  • Welke concrete bijdrage is geleverd aan ‘zichtbaar resultaat van leren en ontwikkelen’?
  • Waarom verdient deze nominatie de Publieksprijs?
  • Naam en organisatie van de indiener van de nominatie

Mail naar lterwel@emcperformance.nl om deze gegevens door te geven. Wij beoordelen, bundelen en publiceren de nominaties, zodat er via onze website op gestemd kan worden. Vanaf 1 november zijn de nominaties bekend en kun je stemmen. De nominatie met de meeste stemmen wint de Publieksprijs.

EMC
EMC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.