atd-2016

Na een dag reizen en twee dagen min of meer ontspanning (wow wat zijn de Rockies mooi) is de kop er af. De eerste dag van de ATD 2016 in Denver zit er op. Ongelofelijk hoeveel vakgenoten wij hebben in ons HRD-vakgebied. Bijna 10.000 deelnemers uit de hele wereld zijn geregistreerd (wat doen Amerikanen dat effectief en efficiënt) en de eerste ronde workshops zitten er op.

Vandaag heb ik een aantal workshops gevolgd. Welke workshops ik heb gevolgd en wat mij is opgevallen? Klik op de volgende links:

The Brain, Not Culture, Is vital for Learning
Ria van Dinteren, André Vermeulen, Koko Nakahara en Flora Alves

Boosting Training Transfer Using Predictive Learning Analytics
Ken Phillips

Planning Your Career Using ATD Cmpetencies and the Career Navigator
Jennifer Naughton, William Rothwell – Cherryl Lasse

Going Beyond ROI: Using Learning Metrics to Inform Business Strategy
Grace Chang, Micheal Kester, Andy Tanner

 

We zijn niet de enige Nederlanders in Denver. Aan het eind van de dag met de Nederlands/Belgische delegatie een borrel gehad. Aangeboden door NVO2, het netwerk voor HRD professionals. Goed om de eerste dag af te sluiten en ervaringen uit te wisselen.

De komende dagen zie ik met plezier tegemoet met key note speakers als Simon Sinek, Brene Brown en Jeremy Gutsche. Daarnaast ga ik veel workshops volgen op het gebied van Learning Measurement en waar het kan van de Nederlandse sprekers.

Blijf je ons volgen de komende dagen?

1 Comment

  1. Avatar Metteke Lubberts schreef:

    Leuk Stephan om je belevenissen te lezen! En uiteraard erg benieuwd wat je allemaal ophaalt qua kennis op het gebied van meten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.