Stephan Obdeijn

Creëren
Organisaties en mensen werken aan de verbetering van hun performance. Om deze doelen te realiseren is het belangrijk ze te monitoren. Hoe? Door doelen goed te formuleren. Veel organisaties en vakgenoten worstelen met het formuleren van doelen. Toch bepaalt dit de gewenste performanceverbetering en kun je hiermee de juiste leer- en ontwikkelactiviteiten inzetten. Samen met mijn collega’s en onze strategische partners Tulser en Area9 adviseren en ondersteunen we organisaties hierin. Wij maken het voor organisatie mogelijk om te kunnen meten in hoeverre leer- en ontwikkelactiviteiten bijdragen aan het behalen van organisatiedoelstellingen. We doen dit op een praktische manier, in kleine stappen en met oog voor het proces. Ik creëer zichtbaar resultaat.

Genieten
Als ik merk dat mensen inzien dat je doelen en resultaten duidelijk en meetbaar kunt maken, dan kan ik daar intens van genieten.

Tevreden zijn
Ik ben tevreden als ik mijn expertise kan inzetten op het gebied van leren en ontwikkelen zichtbaar laten bijdragen aan performanceverbetering.

Matchen
Waarom EMC Performance en ik zo goed bij elkaar passen? Toen ik bij EMC startte, had ik als doel mezelf verder te ontwikkelen tot expert op het gebied van evaluatie en effectmeting en dit te ontwikkelen tot één van de pijlers van EMC. Gezien het aantal projecten, publicaties/artikelen en verankering van ‘aantoonbaar resultaat’ in de strategie van EMC is dat gelukt.

Stephan is aandeelhouder
Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email