Stephan Obdeijn

 
 
 

Stephan Obdeijn

Adviseur

0346 217000


Privé en in mijn werk heb ik doelen nodig, hoe groot of hoe klein dan ook. Bijvoorbeeld samen met mijn oudste dochter er voor zorgen dat ze dit jaar een voldoende haalt voor haar examens Engels, het schrijven van een boek of artikel met vakcollega’s of er voor zorgen dat een nieuwe manier van werken nu echt gaat werken in een organisatie. Een doel geeft mij, en mensen in de omgeving waarin ik ben en werk, richting en focus.

Niet voor niets ben ik inmiddels expert op het gebied van evaluatie en effectmeting bij EMC. Wil je goed kunnen evalueren dan heb je een vooraf vastgesteld doel/resultaat nodig. Een resultaat vertaald in de gewenste performanceverbetering van individuele medewerkers, teams en vooral de organisatie. Want uiteindelijk gaat het er niet om dat er goed geleerd en ontwikkeld is, maar dat de organisatie (en haar klanten) er beter van worden.

In ons vak zie ik dat veel organisaties en vakgenoten worstelen om de gewenste performanceverbetering vast te stellen en vervolgens ook te bepalen of dit is bereikt. Samen met collega’s en onze strategische partners Tulser en CEB, adviseren en ondersteunen we organisaties hierin. Op een praktische manier, in kleine stappen en met oog voor het proces.

De afgelopen jaren heb ik in verschillende profit- en non-profitorganisaties evaluatie- en effectmetingsprojecten uitgevoerd. Soms in de rol als onafhankelijke derde, meestal als projectmanager of interim HRD adviseur.
Toen ik bij EMC startte, had ik als doel mezelf verder te ontwikkelen tot expert op het gebied van evaluatie en effectmeting en dit te ontwikkelen tot één van de pijlers van EMC. Gezien het aantal projecten, publicaties/artikelen en verankering van ‘aantoonbaar resultaat’ in de strategie van EMC is dat gelukt. Volgende doel? Verder ontwikkelen op het gebied van Performance Improvement. En mijn dochter? Zij gaat een voldoende halen voor haar examen Engels.

'Altijd een stip op de horizon!'

 
Stephan is een deskundige, betrokken opleidingskundige adviseur. Integer en professioneel. Prettig om mee samen te werken aan de vormgeving van onze commerciele sportwinkel. Christa van Werkum

Blogs van Stephan Obdeijn

 

Contact

Verder praten? Neem contact met ons op!

Social media

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

EMC
EMC