Scrum

 
In de coronacrisis komen we even niet op locatie, maar plannen graag een moment in waarop het weer wel kan. Training op afstand is trouwens ook gewoon mogelijk.

Try Scrum voor een snelle en passende leeroplossing


Om Sneller tot een passende leeroplossing te komen, laten we je graag op locatie kennismaken met Scrum. Met deze methode schakelen medewerkers makkelijker en sneller, zodat ze beter kunnen inspelen op de ontwikkelingen in hun organisatie. Dit geldt ook voor het ontwikkelen van leeroplossingen. Goede opleidingsprogramma’s en -materialen zijn hierbij onmisbaar. Met de Scrum-methode ontwikkel je in een korte tijd opleidingen waarmee je kwaliteit behoudt.

Het ontwikkelen van een opleiding kan zoveel tijd kosten dat de inhoud alweer achterhaald is bij de uitvoering van de opleiding. Agile werken, biedt daarom voor veel organisaties een goede oplossing. Agile betekent vanuit het Engels ‘wendbaar’; een agile organisatie speelt snel in op veranderingen vanuit zijn omgeving. Scrum is een agile projectaanpak. Naast een snellere time to market zorgt Scrum voor aansluiting op de business, een continu lerend team en meer teamwork.

Hoe ziet de try me op locatie eruit? Je maakt kennis met:
- het proces: hoe ontwikkel je leeroplossingen met Scrum?
- de stakeholders: welke rollen worden vervuld bij Scrum en wat zijn de taken per rol?
- Hoe stel je het ideale team samen?
- eisen en randvoorwaarden: wanneer pas je het wel en niet toe? Aan welke eisen en randvoorwaarden voldoe je om het tot een succes te maken?

Heb jij een leervraag uit je eigen organisatie en wil je van scrummend tot een oplossing komen? Neem dan eens contact op met onze Scrum expert Annemiek van Kaam.

avankaam@emcperformance.nl.

Annemiek van Kaam verzorgt samen met een collega gecertificeerd Scrum master een Try me bij jou op locatie.
 
 
 
384×960 – whitepaper afbeelding campagne pagina

WHITEPAPER

Juist in deze tijd is het voor medewerkers belangrijk om te blijven leren. De wereld verandert steeds sneller. Denk bijvoorbeeld aan gebruiks- en onderhoudsvriendelijke leertools. Om als L&D adviseur snel en kwalitatief te leveren is het inzetten van de scrum-methodiek een goede oplossing. Lees in onze whitepaper meer over de scrum-methodiek.

Klik hier