Ruben Verboon

''Ik creëer vooruitgang''

Ruben Verboon - Adviseur

Creëren

Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens zich diep van binnen altijd wil blijven ontwikkelen. Mijn uitdaging is om met de juiste, bij de doelgroep passende (leer)interventies, dit gevoel aan te wakkeren. Zo kan ik met passende interventies mensen en organisaties echt helpen groeien en vooruit helpen. Ik creëer vooruitgang.

Genieten

Ik geniet ervan mensen te helpen bij hun ontwikkeling en ze te zien groeien. Ik geniet van het enthousiasme dat een geslaagd leertraject bij de deelnemers aanwakkert. Ik geniet van het maken van een positieve impact.

Tevreden zijn

Tevreden ben ik wanneer ik aan het einde van een project terugkijk en zie dat er een passende oplossing is gevonden, de opdrachtgever en stakeholders enthousiast zijn én ik ook mezelf tijdens de opdracht verder heb ontwikkeld.

Matchen

Mijn visie en die van EMC sluiten naadloos op elkaar aan. Zowel in de omgang met elkaar als op het gebied van leren en ontwikkelen. De kracht van leren in het werk, focus op resultaat, een persoonlijke benadering en aandacht voor het werkgeluk van individuen zijn allemaal zaken waar EMC en ik sterk in geloven. Deze match creëert motivatie en (werk)plezier.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email