Ria van Dinteren

Ria van Dinteren
Ria van Dinteren
 

Ria van Dinteren

Advies

0346 217000Creëren
Er achter komen hoe leren werkt, dat is voor mij de aanleiding geweest om te gaan zoeken naar wetenschappelijke antwoorden. Voor mij liggen die in onderbouwingen rondom de leerconcepten van leren op de werkplek en de toepassing van neurowetenschap in leer- en verandertrajecten. Ik creëer ruimte voor creativiteit.

Genieten
Ik heb ruime ervaring als directeur en manager. Ik werk dan ook vaak mee aan Management Development trajecten die uitgevoerd worden in het werk. Want dat is het mooiste wat er is: leren van je werk! Ik doe dat zelf nog elke dag. Daar geniet ik van.

Tevreden zijn
Ik ben een gedreven veranderaar. Als het me lukt mensen te inspireren en te laten ervaren dat leren leuk en effectief kan zijn, dan ben ik tevreden.

Matchen
Waarom EMC Performance en ik zo goed bij elkaar passen? Omdat EMC open staat voor nieuwe ontdekkingen en ontwikkelingen, en ziet dat leren en ontwikkelen geen kwestie is van standaard modellen en leertrajecten, maar van maatwerk.

Ria is associé van EMC en eigenaar van Breinwerk.
 

'Ik creëer ruimte voor creativiteit.'

Blogs van Ria van Dinteren

    EMC
    EMC