Ria van Dinteren

Ria van Dinteren

Ria van Dinteren

Adviseur

0346 217000


'In contact gebeurt het!'

Er achter komen hoe leren werkt, dat is voor mij de aanleiding geweest om te gaan zoeken naar wetenschappelijke antwoorden. Voor mij liggen die in onderbouwingen rondom de leerconcepten van leren op de werkplek en de toepassing van neurowetenschap in leer- en verandertrajecten. Naast een gedreven veranderaar heb ik ruime ervaring als directeur en manager. Dat maakt dat ik vaak meewerk aan Management Development trajecten die uitgevoerd worden in het werk. Want dat is het mooiste wat er is: leren van je werk! Zelf doe ik dat nog elke dag en vind ik uitdagende opdrachten prachtige leerkansen.

Van huis uit ben ik opgeleid als juf, daarnaast heb ik een bedrijfskundige opleiding gedaan en tot slot in Engeland nog een master education. Ik heb daardoor een sterke verbinding met het onderwijs. Onderwijs en leren leuk en effectief maken, daar loop ik warm voor.

Naast adviseur ben ik auteur van diverse boeken en treed ik regelmatig op als spreker.

Ria is associé van EMC en eigenaar van Breinwerk.

  • Saxion
  • EY
  • ASML

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

EMC
EMC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.