Paul Janssen

 
 
 

Adaptive learning


Creëren
Leren in je organisatie verbeteren? Wij hebben de perfecte manier om dat te doen. Sinds de samenwerking tussen EMC en Area9 ben ik aangesteld als adviseur adaptieve learning. Graag onderzoek ik met jou of waarde kan worden toegevoegd met het innovatieve, wetenschappelijk onderbouwde Area9 leerplatform. Met het gebruik van kunstmatige intelligentie worden hoogwaardige online persoonlijke leertrajecten ontwikkeld. Adaptive learning staat voor individueel slim leren voor een hoge bekwaamheid. Met Area9 creëer ik gepersonaliseerde leertrajecten.

Genieten
Waarom investeren in mensen? Omdat het loont! Area9 zet resultaten neer die écht een bijdrage leveren aan de doelstellingen van organisaties. Op welk vlak dan ook. Ik geniet als ik mensen met elkaar kan verbinden om waarde toe te voegen aan hunzelf én aan de organisatie.

Tevreden
Ik ga altijd op zoek naar de kern van de zaak. Wil in heldere taal de wensen en mogelijkheden van business en vernieuwende techniek ontdekken en vertalen naar duidelijke acties. Ik ben tevreden als ik kan zorgen voor ‘eye-openers’ waarmee waarde wordt toegevoegd aan mensen.

Match
Energie! Dat is mijn match. EMC heeft een enorme bak energie en professionele drive om mensen te ondersteunen bij het verbeteren van hun prestaties. Die gedrevenheid leidt tot nog meer energie, plezier en resultaat. En precies dáár gaat het om.

'Ik creëer gepersonaliseerde leertrajecten''

 

Contact

Verder praten? Neem contact met ons op!

Social media

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]