Paul Aartsen

Creëren
Wat ik het belangrijkste vind? Dat mensen zich blijven ontwikkelen. Dat bepaalt het succes van je organisatie. Leren doe je het beste op de werkplek. Graag bedenk ik oplossingen die net even anders zijn en waar het presteren het leren ontmoet. Op de werkplek gebeurt het allemaal, en zie je meteen het resultaat. En … Meten is weten. Dat geldt ook voor het effect van leren en ontwikkelen. Wij doen dat. Tot slot wil ik tegen iedereen zeggen: ‘heb lol, lef, een lange adem en straal dat uit’. Op die manier creëer ik business impact.

Genieten
De sfeer, de inzet, de dynamiek, de verscheidenheid, de professionaliteit, de samenwerking, de wil om te blijven groeien en de creativiteit van onze mensen. De open blik. De aandacht voor de klanten en voor elkaar. Daar geniet ik elke dag van.

Tevreden zijn
Ik ben tevreden als ik zie dat wij kunnen doen waar we goed in zijn. Zoals van de werkplek een leerplek maken en meten hoe groot de bijdragen is geweest van de leerinterventies. En als ik zie dat mensen en organisaties om mij heen tot bloei komen.

Matchen
Samen met mijn collega’s deel ik dezelfde passie. Onze trainers, onderwijskundigen… iedereen die deel uitmaakt van EMC wil goed zijn. Ik zie betrokkenheid klanten en collega’s. Iedereen is overtuigd van het belang van een voortdurende ontwikkeling en ontplooiing. EMC zet nét dat extra stapje. En dat geldt ook voor mij.

Paul is directeur en aandeelhouder. Tevens lid van het platform De toekomst van arbeid en bestuurslid van de brancheorganisatie NRTO Learning & development. De Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO) is de brancheorganisatie voor alle private trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. Ook is Paul Aartsen medeauteur van het in 2008 ontwikkelde Kennismakingsspel.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email