OVER ONS

ONS VERHAAL

Op zijn 30ste verjaardag fietste Henk Maas oprichter van het huidige EMC Performance naar de Kamer van Koophandel. ‘Ik had ergens gelezen dat het beste moment om voor jezelf te beginnen vanaf je 30ste is. Ik ging naar de Kamer van Koophandel met de gedachte: Met mijn bedrijf gaan we leren terugbrengen waar het hoort. Op de werkvloer! Duizenden jaren achter elkaar leerde men in de praktijk. Waarom nu niet meer? Ik wilde leren en werken weer dichtbij elkaar brengen en noemde mijn bedrijf Educatief Media Centrum (EMC). We ontwikkelden maatwerk opleidingen voor de techniek en procesindustrie. We herintroduceerden de ‘meester-gezelstructuur’. Leidinggevenden werden georganiseerd ingezet in het leerproces. Een nieuwe manier van leren in bedrijven werd geboren. Het zogeheten “werkplek opleiden”. En ook wij ontwikkelden verder. Onze organisatie werd de ‘architect van leer- en veranderingstrajecten’. We maken het probleem van de klant inzichtelijk en bedenken met de klant wat nodig is om medewerkers dagelijks te laten leren zodat ze optimaal presteren. Ons totale scala aan (leer)interventies leidt tot blijvend verbeterd werkgedrag. Inmiddels behoren ook de zakelijke dienstverlening, overheid en het onderwijs tot onze klantenkring.’

WERKLEREN

EMC Performance verbetert bedrijfsresultaten. Onze adviseurs zijn specialisten in maatwerk bedrijfsopleidingen. Omdat onderzoek aantoont dat de werkvloer de meest krachtige leerplek is, werken wij vanuit het 70:20:10 principe van Charles Jennings. Wij verbinden organisatieprestaties aan leren, zodat jouw medewerkers iedere dag een beetje beter worden. Om de impact van het leren en ontwikkelen vast te stellen gebruiken wij een analyse worksheet. Daarnaast maken wij de toegevoegde waarde van leren en ontwikkelen inzichtelijk met ons eigen ontwikkelde effectmetingsplan. Inmiddels bestaat EMC Performance uit meerdere eigenaren. Naast oprichter Henk Maas, zijn vandaag de dag ook Paul Aartsen, Hans Prinsen en Stephan Obdeijn eigenaar van EMC. Lees ook hun verhaal.

HOE WE WERKEN

EMC hanteert in haar leeroplossingen een brede aanpak. Daarbij werken we vanuit verschillende rollen

PARTNERS

We zijn ervan overtuigd dat je samen verder komt. Inmiddels hebben we een breed netwerk en werken we samen met strategische partners en preferred supliers. Partners die ons versterken en die nauw aansluiten bij onze dienstverlening. Daardoor blijven we real-time in verbinding!

TULSER

Tulser richt zich op eigentijdse business- en taakondersteuning door middel van micro-learning, e-learning en performance support. Het combineren van de specialiteiten van beide organisaties leidt tot business impact, en door zowel online- als offline ondersteuning realiseren we optimale support..

 

KAPOK

Wij werken met Kapok als Preferred supplier. Kapok focust op kwaliteit. Ze werken met EEC: zetten al hun Energie, Enthousiasme en Creativiteit in om de bijeenkomsten tot een succes te maken. Jaarlijks organiseert Kapok vakinhoudelijke workshops en trainingen voor haar acteurs. De Kapok Academy kent een R&D tak waarin nieuwe technieken, werkvormen en theaterinterventies ontwikkeld worden.

 

PERFORMANCE ALLIANTIE

EMC maakt samen met Gooiconsult en Tulser deel uit van de Performance Alliantie.