ONTWERPEN EN ONTWIKKELEN

 

ONTWERPEN EN ONTWIKKELEN VAN LEERTRAJECTEN

Je investeert veel tijd en geld aan het opleiden en ontwikkelen van medewerkers en managers. Jouw belangrijkste doelstelling? ‘Het verbeteren van organisatieresultaten.’ Hoe kun je nu medewerkers en managers maximaal laten leren zodat ze optimaal presteren?

LEERVORMEN

 
Je investeert veel tijd en geld aan het opleiden en ontwikkelen van medewerkers en managers. Jouw belangrijkste doelstelling? ‘Het verbeteren van organisatieresultaten.’ Hoe kun je nu medewerkers en managers maximaal laten leren zodat ze optimaal presteren? Onze wereld verandert steeds sneller. Gebruiks- en onderhoudsvriendelijke leertools zijn daarom essentieel geworden. Wij ondersteunen bij het snel en kwalitatief ontwerpen en ontwikkelen van leeroplossingen. Binnen twee weken helpen we jouw business met het juiste product al verder. Een leertraject waarbij ook aandacht is voor nieuwe technologieën zoals online-boarding programma’s of e-learning. Op deze manier faciliteer je medewerkers tijdens het werk, zodat hij of zij op alle vragen direct antwoord krijgt. Hierbij geloven wij dat co-creatie met de klant de beste leertrajecten oplevert en voldoende is toegerust om zonder ons verder te kunnen.

Samen met de klant komen wij tot een krachtige mix van leervormen. In nauwe samenwerking met deskundigen uit jouw organisatie ontwikkelen wij alle benodigde leermiddelen, zoals:
  • Serious games
  • Performance-apps
  • Werkplekopdrachten
  • Simulaties
  • Draaiboeken voor trainingen
  • Job-aids
  • Toetsen, portfolio's of andere instrumenten om resultaten in kaart te brengen

Medewerkers ook opleiden tot interne trainers en mentoren? Geen probleem.
Meer weten?
Kijk bij blogs en best-practices voor onze aanpak in de praktijk. Of neem contact op met Annemiek van Kaam of Lotte Terwel
 
parallax background