Nathalie Rikkers

'Ik creëer zichtbaar resultaat'

creëren
Ik zet mijn analytisch vermogen in om snel inzicht te krijgen in het probleem of ontwikkelvraagstuk. En dan ga ik hard aan de slag om deze inzichten te verbinden en te koppelen aan een praktische insteek op de werkvloer. Want uiteindelijk leert iedereen het best in de praktijk. Wat wil iemand in zijn werk beter doen? Wat is de stip op de horizon? Met deze aanpak creëer ik zichtbaar resultaat.

Genieten
Als je toewerkt naar het optimale resultaat, dan helpt samenwerken enorm, omdat je van elkaar leert en elkaar uitdaagt. Ik geniet daarom vooral van de momenten waarin je écht met elkaar samenwerkt.

Tevreden
Een opdracht is voor mij geslaagd als mijn klant werkelijk een resultaat ziet van de leerinterventies. En met resultaat bedoel ik dat er sprake is van (gedrags)verandering. Dat het doel behaald is zodat organisaties, teams en individuen groeien en hun potentieel benutten.

Match
Dat is simpel. Ik geloof dat het leren en ontwikkelen van mensen de resultaten van organisaties verbeteren. Van deze missie maak ik graag onderdeel uit.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email