Myrthe Weijschedé

Myrthe Weijschedé
 
 
 

Myrthe Weijschedé

Adviseur

0346 217000


Leren en floreren
Medewerkers zijn de kracht in organisaties en essentieel voor succesvolle resultaten. Ik ben ervan overtuigd dat leren en ontwikkelen van grote waarde is voor hun prestaties, maar ook bijdraagt aan tevredenheid en plezier in werk. Bij de steeds veranderende (werk)omgeving hoort aanpassen, leren, ontwikkelen en creëren: hoe zorgen we ervoor dat dit een zo effectief en aantrekkelijk mogelijk proces wordt waarin we medewerkers méé krijgen?

Leren en waarderen
Ik heb een passie voor gedrag en ontwikkeling: stilstaan bij wat er al is, bewustwording creëren en groei realiseren. Dat ik deze passie, naast mijn privé leven, ook in mijn werkcontext kan toepassen geeft me ontzettend veel energie.

Leren en relateren
Met inzicht in drijfveren en motivatie wil ik een passende (leer)oplossing inzetten, zodat betrokkenheid hoog is en het leren energie oplevert. Als adviseur ben ik altijd op zoek naar de verbinding. Door me in te leven in de doelgroep, de (organisatie)cultuur, doelstellingen en door samen te werken met stakeholders. Ik werk met aandacht en ik streef ernaar om steeds weer kwalitatieve en duurzame resultaten neer te zetten.


‘Gras groeit niet sneller door eraan te trekken’

 
  • 70:20:10
  • rendement van leren
 

Contact

Verder praten? Neem contact met ons op!

Social media

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

EMC
EMC

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial