Michelle Hofman

 
michelle3
 

'Ik creëer samen vooruitgang'

 

Expertises

Ontwerpen, Ontwikkelen, Projectmanagement, Communicatie, Trainen.

 
 

Creëren
Iets creëren vind ik het mooiste wat er is. Waarom? Omdat dat staat voor vernieuwing en verandering. Creëren betekent voor mij ook verbinden en alle toegevoegde waarden bij elkaar brengen om samen met elkaar te bouwen aan datgeen wat op dat moment past en nodig is: maatwerk. Ik breng helderheid en structuur in problemen of chaos. Ik creëer vooruitgang in stagnatie en daarnaast zorg ik voor nieuwe energie en positiviteit door oplossingsgericht aan de slag te gaan.

Genieten
Lekker ontdekken, nieuwsgierig zijn en onderzoeken, alle elementen bij elkaar voegen en stappen maken. Het moment dat alle puzzelstukjes in elkaar vallen en het plaatje klopt. Daar geniet ik van! Samen in een team aan de slag gaan, zorgen dat alles soepel verloopt en vooruitgaat.

Tevreden zijn
Ik word blij van merkbaar resultaat van een project dat positief bijdraagt aan de leerdoelen van het individu én de organisatiedoelen.

Matchen
Waarom EMC Performance en ik zo goed bij elkaar passen? EMC is een organisatie die o.a. staat voor co-creatie met de klant en het leveren van maatwerk. Ik vind dat belangrijk, omdat iedere organisatie met haar (leer)behoeften uniek is en vraagt om een passende aanpak. Ik geloof in het uitgangspunt werkplekleren. Want wanneer je leren integreert in werken zorg je voor resultaat, creëer je impact en maak je stappen als individu én organisatie.