Meest vooruitstrevende adaptieve leerplatform nu ook in Nederland! 

Kortere trainingstijd, meer garantie op bekwaamheid en blijvende verbetering op bedrijfsresultaten. Dankzij onze samenwerking met Area9 Lyceum is het vanaf nu mogelijk om ook in Nederland eenvoudig adaptieve leertrajecten van hoge kwaliteit te starten.  

Door het gebruik van kunstmatige intelligentie is Area9 Lyceum specialist op het gebied van online persoonlijke leertrajecten. Het systeem verzamelt voortdurend data, waaronder de kennis- en  vaardigheidsgebreken.

Wetenschappelijk & gepersonaliseerd 
Al meer dan 20 jaar doet Area9 Lyceum onderzoek naar menselijke factoren en cognitie. Het systeem optimaliseert persoonlijke leertrajecten door de leerinhoud continu af te stemmen op de behoefte van de lerende. Denk aan een één-op-één interactie van een docent en een lerende in een digitale omgeving. Als enige leverancier in Nederland hebben wij gespecialiseerde ontwikkelaars in dienst die deze adaptieve leeromgeving inrichten naar wens van de klant.  

Waarom deze samenwerking? 
Wij helpen organisaties hun doelstellingen te bereiken door medewerkers en managers te ondersteunen bij het verbeteren van hun prestaties. Om mensen te laten leren tijdens het werk ontwikkelen wij praktijkgerichte, op maat gemaakte bedrijfsopleidingen en hulpmiddelen. Het meten van de impact en werkplekleren zijn de pijlers van de aanpak.  ‘Daarom past de samenwerking met Area9 ook zo goed.’ Aldus Paul Aartsen, directeur EMC. ‘Vanaf nu bieden wij persoonlijke leertrajecten op eenvoudige wijze aan. Area9 is het meest vooruitstrevende adaptieve leerplatform dat ik ken. De echte waarde van adaptief leren komt van het aanpassingsvermogen binnen het programma tot aan het intra-taakniveau. Dit zorgt ervoor dat we het online-pad van iedere lerende naar bekwaamheid kunnen creëren.’ 

Voor wie? 
Of het nu gaat om een bedrijf, uitgever of opleider, interactieve leerervaringen zorgen dat het geleerde beklijft. Ook op langere termijn. Het systeem toetst voortdurend de kennis van de geleerde zodat het weet welke kennis er is en welke kennis nog nodig is. Het online platform bestaat uit een reeks van tools en diensten waardoor de inhoud flexibel, relevant en bruikbaar wordt voor elke lerende. Het sluit aan bij het gedachtegoed van EMC om mensen te ondersteunen in hun dagelijks werk. Met behulp van dit persoonlijke leertraject worden mensen iedere dag een beetje beter. ‘EMC Performance past uitstekend bij Area9 Lyceum. Het bereik bij verschillende organisaties helpt ons leeroplossingen te bieden voor medewerkers die willen werken aan hun vaardigheden en competenties, ‘ dat zei  Ulrik Juul  Christensen, M.D., voorzitter van Area9. ‘Ook kunnen we hierdoor buiten onze eigen grens lerenden  ontmoeten waar ze zijn.’  

Wat doet Area9?  
Area9 Lyceum bouwt 21e-eeuwse vaardigheden en competenties via ’s werelds eerste vierdimensionale leerplatform, Area9 Rhapsode™. Gebaseerd op meer dan 20 jaar onderzoek naar menselijke factoren en cognitie, biedt het op artificial intelligent gebaseerd platform echt gepersonaliseerd leren op schaal. De trainingstijd wordt gehalveerd, staat garant voor bekwaamheid en heeft blijvende gevolgen voor loopbanen en bedrijfsresultaten.  

Meer informatie? 
Wil je meer weten over de mogelijkheden van adaptief leren met Area9 Lyceum en EMC Performance? Ga dan naar onze website of neem contact op met Ilona Boomsma (iboomsma@emcperformance.nl) en Paul Janssen (pjanssen@emcperformance.nl).

Bekijk het filmpje om meer te weten over gepersonaliseerd leren via Area9.
EMC
EMC