Martine Rijpkema

Martine Rijpkema
 
 
 

Martine Rijpkema

Adviseur

0346 217000


Creëeren
In de leertrajecten die ik ontwikkel, neem ik motivatie en bewustwording als startpunt voor leren én presteren. De uitdaging is om te achterhalen wanneer iemand in beweging komt. Naar mijn idee leer je het meeste als het een beetje ongemakkelijk aanvoelt. Bijvoorbeeld als je in een training oefent met nieuw gedrag of in je werk voor een nieuwe uitdaging komt te staan. Voor mij is de uitdaging om een passende en veilige leeromgeving te creëren, waarin mensen kunnen oefenen en experimenteren. Ik creëer leerimpact.

Genieten
Als adviseur bij EMC kan ik twee passies (en studies) combineren: het ontwikkelen van kwalitatief hoogstaande leertrajecten en mensen helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. Daar geniet ik van.

Tevreden zijn
Wat mij drijft is het ontwikkelen van mooie, uitdagende leertrajecten die écht werken. Naast dat het leren zoveel mogelijk verweven is met het werk, zorg ik ervoor dat een leerinterventie de deelnemer prikkelt en gericht is op duurzame ontwikkeling. Als me dat lukt, ben ik tevreden.

Matchen
Waarom EMC Performance en ik zo goed bij elkaar passen? Omdat EMC begrijpt dat elke vraag, iedere organisatie en ieder individu uniek is. Daarom zijn goed luisteren en doorvragen de belangrijkste ingrediënten om te komen tot een passende oplossing. Wat is de vraag achter de vraag? En waarmee is een organisatie of individu het meest geholpen?

‘Leren begint vanuit motivatie en het vinden van de juiste stretch’.

 

Contact

Verder praten? Neem contact met ons op!

Social media

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
EMC
EMC