Marloes Hukema

''Ik creëer ontwikkeling/verbetering voor medewerkers én organisaties.''

Creëren

Voor mij is het belangrijk om de leer- en/of ontwikkelbehoefte te koppelen aan organisatiedoelen. En daardoor zowel de medewerker als de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Hierin ligt mijn kracht om van ‘niets’ ‘iets’ te maken en tegelijkertijd in contact te blijven met mensen. Mijn scherpe blik in combinatie met mijn praktische denken en creativiteit zorgen er samen voor dat dit mogelijk wordt.

 

Genieten

Ik geniet wanneer ik fictieve lampjes boven de hoofden van medewerkers zie gaan branden. Dat is het moment waarop ik weet dat mensen leren en ontwikkelen. Hoe prachtig als ze ook nog eens zelf tot deze ontdekking komen?

 

Tevreden zijn

Dat vind ik een lastige vraag, ik ben niet zo snel tevreden. Maar het mooie van leren is dat er altijd iets te leren en verbeteren valt. Ik ben trots wanneer ik het verschil heb kunnen maken doordat de organisatie en medewerkers zich hebben ontwikkeld naar een hoger niveau.

 

Matchen

EMC en ik passen goed bij elkaar omdat we beiden persoonlijke aandacht hebben voor de mens en tegelijkertijd oog hebben voor organisatieverbeteringen en -ontwikkelingen. Deze kwaliteit weerspiegelt zich zowel bij EMC intern als naar de externe klanten. Daar wil ik graag onderdeel van zijn.