Marleen Bijsterbosch

''Ik creëer zichtbaar resultaat''

Marleen Bijsterbosch - Adviseur

Creëren

Creëren doe ik vanuit het gewenste resultaat. Ik heb een brede blik, en kijk door mijn gecombineerde achtergrond als bedrijfseconoom en opleidingskundige verder dan alleen naar leren. Mijn analytische vaardigheden zet ik in om inzichten te vertalen naar oplossingen die écht werken, om ze vervolgens met het team te realiseren. Want creëren doe je samen.

Genieten

Genieten doe ik van een goedlopend proces, waarbij iedereen die deelneemt in zijn kracht staat en het beste uit zichzelf kan halen. Ik geniet dus van goede samenwerking, waarbij je samen toewerkt naar het beste resultaat voor het geheel.

Tevreden zijn

Als het resultaat van mijn opdracht is dat de beoogde (gedrags)verandering tot stand komt ben ik blij. Dit gebeurt vooral als meerdere disciplines goed met elkaar samenwerken. Dus als je verder kijkt dan alleen de leeroplossing en ook kijkt naar wat er nog meer nodig is en belemmeringen kunt wegnemen. Dan komen mensen tot hun recht, omdat ze zich kunnen focussen op waar ze goed in zijn en waar ze blij van worden.

Matchen

EMC is concreet, gericht op mensen en het realiseren van de beste oplossing voor op de werkvloer. Dat pas bij mij. Bovenal is EMC een fijne club mensen bij wie ik me persoonlijk en professioneel thuis voel.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email