Marketing Adviseur

Marketing topper gezocht! 

Ben je op zoek naar een baan waarin je zelfstandig te werk kan gaan? En heb jij grote affiniteit met marketing en communicatie? Word dan onze nieuwe collega als marketing adviseur. 

Over ons
Wij hebben een grote passie om leren in het werk te laten plaatsvinden, de werkplek is namelijk de meest krachtige leeromgeving. Tot op de dag van vandaag is dit de manier waarop wij naar leren en ontwikkelen kijken en hebben wij hierop veel kennis en expertise ontwikkeld. 

Wij zien de werkplek als de meest krachtige werkomgeving. Daarnaast leer je ook veel van collega’s en peers in je omgeving en leer je ook door middel van formele leerinterventies, zoals een training of cursus. Deze mix van verschillende leeractiviteiten zorgt voor veel impact. Dit zie je terug in onze marketing aanpak. Een impactvolle marketing betekent voor ons namelijk ook een mix van verschillende marketingactiviteiten. Daarom werken wij altijd campagnegericht met een blended aanpak. Binnen onze campagnes hebben social media en e-mailmarketing een belangrijke rol, is de website een centraal platform waar opdrachtgevers ons weten te vinden en wordt er altijd een impactvol moment georganiseerd in de vorm van een online of offline evenement. Dit zijn enorm belangrijke contactmomenten voor ons! 

Wat zoeken wij?
Wij zijn opzoek naar een marketing adviseur die het marketing team, bestaande uit de specialist nieuwe media, komt versterken. In het realiseren van een succesvolle marketing is samenwerken met alle collega’s essentieel. Het team van EMC bestaat uit zeer betrokken, enthousiaste en gedreven professionals. Wij zoeken een marketingtopper die hierbij past! 

Jij:
– bent een kei in het ontwerpen en uitvoeren van marketingcampagnes en het organiseren van on- en offline events. 
– draait je hand niet om voor het schrijven van pakkende teksten voor de website, blogs, social media en nieuwsbrieven.
– ziet continu verbetering voor marketingactiviteiten, door een scherp oog op data te houden. 
– bent een zelfstandige sparringpartner die de aanvoerders (MT) adviseert op het gebied van marketingstrategie en daarnaast stevig met de voeten in het dagelijkse marketing werk staat. 
Een echte aanpakker dus. Ben je al enthousiast?

Jouw profiel
Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van marketing en/of communicatie en minimaal 5-7 jaar relevante werkervaring in het vak. Ervaring in een soortgelijke organisaties is een pré. 

Wij bieden 
– Een inspirerende en professionele werkomgeving; 
– Volop ruimte je verder te ontwikkelen; 
– Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een fit-budget & een goede-doelen-budget 
– Een contract van 24 uur per week. 
Wil je alvast kennismaken met je collega’s? Bekijk hier hun portretvideo’s! 

Reageren
Ben jij de nieuwe marketing adviseur die wij zoeken? We zijn benieuwd naar je! Stuur een persoonlijke motivatie en CV, en vermarkt jezelf op een creatieve en originele manier (hint: wij zijn gek op filmpjes). 

Het sollicitatieproces bestaat uit een kennismakingsgesprek, een case, een onafhankelijk gesprek over motivatie & drijfveren en een arbeidsvoorwaardengesprek. We kijken uit naar je reactie en ontvangen deze graag uiterlijk vrijdag 16 april via nrikkers@emcperformance.nl