Marie-Louise ter Horst

''Ik creëer verbinding''

Creëren

Het creëren van interventies met effect is een belangrijk thema in mijn werk. Goed luisteren naar de vraag van een opdrachtgever, het formuleren van concrete doelen en het ontwikkelen van oplossingen in co-creatie met de gebruikers zijn hierin leidend.

Genieten

Mensen in beweging brengen: Initiëren, motiveren, en samen organiseren. Dat geeft mij energie.

Tevreden zijn

Ik ben tevreden wanneer er een passend antwoord gevonden is op de vraag van een opdrachtgever.

Matchen

Bij EMC draait het om mensen. EMC heeft de doelstelling om mensen de tools te geven om zichzelf te kunnen ontwikkelen maar ook bij te dragen aan hun omgeving. Dit doen wij voor onze klanten maar passen wij ook toe in ons eigen team onder het motto: practice what you preach. Hierdoor blijf ik mij als professional ontwikkelen.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email