Margot van Keulen

 
 
 

Margot van Keulen

Adviseur

0346 217000


In de start van mijn loopbaan zijn voor mij, als leidinggevende van een divers team, mijn ogen opengegaan. Ik heb aan den lijve ondervonden hoe gaaf het is om  een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkelen van mensen. Mensen daadwerkelijk in hun kracht zetten, zodat zij een prachtig resultaat kunnen neerzetten voor hun team en ook voor de organisatie.
In mijn rol als leidinggevende deed ik dit vooral op basis van gevoel.  Ik werd hierdoor nieuwsgierig naar de theorie van leren & ontwikkelen: “Waarom werkt het ene wel en het andere minder goed?”.

Zo is mijn passie voor het vak van leren en ontwikkelen ontstaan. Inmiddels werk ik ruim 10 jaar als opleidingskundige en heb ik voor veel organisatievraagstukken een leeroplossing ontworpen, ontwikkeld en geïmplementeerd. Ik heb dit gedaan door te doen, met collega’s te sparren en ook door opleidingen te volgen.  Het 70:20:10 principe heb ik dan ook zelf compleet doorlopen.

Wie ben ik als adviseur & coach?
Ik werk graag doelgericht. In de analyse van een vraagstuk verbind ik de leerbehoefte aan de  gewenste performanceverbetering en de strategie van een organisatie. Mijn overtuiging is dat een leerinterventie vaak een deel van de oplossing is.  Ik kijk hierbij altijd naar het grote geheel en neem verschillende factoren die van invloed kunnen zijn mee in de analyse. Daar zit mijn energie en geloof in.
Ik heb een pragmatische aanpak in mijn werk. Overzien van de gehele veranderopgave en alvast beginnen met de eerste stap naar de verandering. Hierin neem ik graag mijn rol als projectleider en verbindt de stakeholders in de organisatie. Als opleidingskundige vind ik het ook leuk om aan de slag te gaan op de L&D afdeling, bijvoorbeeld als onderdeel van een team.
Coachees ervaren mij als een sensitieve coach die oog heeft voor hen als individu in hun eigen context. Ze ervaren groei door mijn positieve, lerende benadering en dat leidt tot het behalen van hun ontwikkeldoelen.
In mijn manier van werken is; Persoonlijk, Professioneel en altijd streven naar de duurzame Performance verbetering en dat vind ik ook terug in onze EMC organisatie.

‘Er is niemand van wie je niet iets kunt leren.’

 
Adviseren van leerprocessen Begeleiden van leerprocessen:
  • Individuele coaching
  • Intervisie begeleiding
Ministerie van IenW; Rijkswaterstaat

Margot van Keulen

 

Contact

Verder praten? Neem contact met ons op!

Social media

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht