Lobke van den Aker

nieuwsgierig | pragmatisch | empathisch | intuïtief | hockey en padel | elpee verzamelaar | familiemens | levensgenieter

Als L&D professional ben ik sterk mensgericht. Relaties aangaan en onderhouden vind ik belangrijk. Ik zie mezelf dan ook graag als verbinder. Zeker in nieuwe situaties zul je deze kant van mij op de voorgrond zien. Door goed te luisteren, verdiepende vragen te stellen en naar mijn intuïtie te luisteren, krijg ik een breed beeld van de context. Zo kom ik tot passende leeroplossingen, gedragen door zowel opdrachtgevers als medewerkers.  Met mijn heldere communicatie en oprechte nieuwsgierigheid kom ik snel tot de kern, de vraag achter de vraag. In mijn doelgerichte aanpak houd ik overzicht terwijl ik de diepte in ga. In kritieke stresssituaties ben ik dan ook op mijn best: ik houd mijn hoofd koel, bewaar het overzicht en ga impopulaire keuzes niet uit de weg als de situatie daarom vraagt. Dit alles gaat gepaard met een goede dosis enthousiasme. Zo krijg ik dingen én mensen in beweging.

emcperformance.nl maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met Google Analytics.

Je gaat akkoord met onze cookies als je onze website blijft gebruiken.