Lobke Huitema

''Ik creëer een veilig leerklimaat''

Lobke Huitema - Adviseur

Creëren

Als adviseur vind ik het belangrijk om goed te luisteren naar de ander om de leerbehoefte scherp te krijgen. Ik onderzoek, observeer en ben daarbij altijd op zoek naar de best passende (leer)oplossing. Verder ben en blijf ik altijd nieuwsgierig. Vragen stellen helpt mij om een helder beeld van de situatie en de daarbij horende context te schetsen. Met al die informatie, in combinatie met vertrouwen en verbinding, creëer ik beweging en veranderingen. Het allerliefst natuurlijk samen met anderen.

Genieten

Ik geniet wanneer ik individuen, teams en organisaties zie groeien. Ook geniet ik écht van de stappen die worden gezet, het proces dat wordt doorlopen en de manier waarop je daarna samen het effect meet en resultaat zichtbaar maakt. Leren hoeft niet persé een grote interventie te zijn. Het zit vaak ook in de kleine dingen, zoals bijvoorbeeld een dag samen werken in een andere, inspirerende omgeving. Dit kan al zorgen voor meer verbinding, creativiteit en inspiratie.

Tevreden zijn

Tevreden ben ik wanneer er een veilig leerklimaat is voor iedereen, waar iedereen kan zijn wie hij is en lastige zaken kunnen worden gedeeld. Waar men feedback aan anderen durft te geven, van anderen durft te ontvangen en waar men samen kan reflecteren op wat wel en soms ook niet goed gaat. Als er een veilig leerklimaat met elkaar gecreëerd is om deze zaken te delen en dus samen te leren, dan ben ik tevreden.

Matchen

De manier waarop EMC Performance te werk gaat om de performance binnen organisaties te verbeteren; resultaatgericht en in het werk, sluit naadloos aan bij mijn visie op leren. Ook de betrokkenheid en de passie die EMC heeft bij en voor het vakgebied passen perfect bij wie ik ben en wat ik belangrijk vind. Dát maakt dat EMC Performance en ik een goede match zijn.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email