Lisanne van Kippersluis

adviseur en coach | sociaal | enthousiast | betrokken en oprecht geïnteresseerd | kritisch | waarderend | tennis en dansen | reizen en ontdekken | lachen | goed gesprek | spelletjes | borrelen

 Je kunt mij omschrijven als een enthousiaste, spontane vrouw die makkelijk contact maakt en graag onder de mensen is. Een echte verbinder, in mijn privéleven en in mijn werk. Ik ben oprecht geïnteresseerd in zowel mensen als de inhoud en lever graag hoge kwaliteit. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, kom ik vaak makkelijk tot de kern en zorg ik, samen met de betrokkenen, voor de best passende oplossing voor het betreffende vraagstuk. Bovendien krijg ik door het oprechte contact en, waar nodig het voorhouden van een spiegel, vaak mensen mee in de nodige verandering. Dit komt goed van pas in zowel mijn rol van senior L&D adviseur als die van coach. Ik heb inmiddels op zeer diverse opdrachten bij veel verschillende bedrijven mogen werken en ook ik leer nog iedere dag, wat leren en ontwikkelen toch een mooi vak!

emcperformance.nl maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met Google Analytics.

Je gaat akkoord met onze cookies als je onze website blijft gebruiken.