Lisanne van Kippersluis

Lianen van Kippersluis
 
 
 

Lisanne van Kippersluis

Adviseur

0346 217000


Luisteren, begeleiden, ondersteunen en vooral mensen verder helpen. Deze eigenschappen omschrijven wat ik in zowel mijn privéleven als in mijn werksituatie zoveel mogelijk uitdraag. Als oudste van drie kinderen had ik al vroeg een groot verantwoordelijkheidsgevoel en probeerde ik mijn jongere broertje en zusje al zoveel mogelijk te leren. Ik haalde er toen al energie uit om mensen te helpen en hen een hoger niveau te laten bereiken. Dit zette zich voort in mijn werk als basisschoolleerkracht. In mijn huidige werk als onderwijskundige, vind ik het vooral belangrijk echt naar de vraag van de doelgroep te luisteren en een training, ontwerp of advies zo goed mogelijk hierop af te stemmen. Hierbij is het mijn doel om kwalitatief hoogstaande producten af te leveren die passen bij de vraag van de klant en die ook daadwerkelijk bijdragen aan het leren en ontwikkelen van de betrokkenen. Goede communicatie en verbinding tussen mensen is hiervoor in mijn ogen cruciaal. Door echt in gesprek te gaan met mensen en het leertraject zoveel mogelijk af te stemmen op hun werkpraktijk, probeer ik het effect op de lange termijn te vergroten.

'Let's make it work'.

EMC
EMC