Lisanne van Kippersluis

Lianen van Kippersluis
 
 
 

Lisanne van Kippersluis

Adviseur

0346 217000


Creëren
Luisteren, begeleiden, ondersteunen en vooral mensen verder helpen, dat is wat ik graag doe. In mijn huidige werk als onderwijskundige vind ik het vooral belangrijk echt naar de vraag van de doelgroep te luisteren en een training, ontwerp of advies zo goed mogelijk hierop af te stemmen. Ik creëer impact.

Genieten
Mensen helpen, en hen een hoger niveau laten bereiken. Daar geniet ik van.

Tevreden zijn
Ik ben tevreden als het mij lukt om kwalitatief hoogstaande producten af te leveren die passen bij de vraag van de klant en die ook daadwerkelijk bijdragen aan de ontwikkeliing van de betrokkenen.

Matchen
Waarom EMC Performance en ik zo goed bij elkaar passen? Omdat EMC snapt dat geen twee organisaties en mensen hetzelfde zijn. Dat ik me altijd helemaal moet geven om voor deze klant en dit individu het beste resultaat te behalen.

'Ik creëer impact'.

Blogs van Lisanne van Kippersluis

    EMC
    EMC