Linda van Pelt

Brabander I nieuwsgierig I eerlijk I betrokken I helder I omgevingsbewust I sportief

In mijn vrije tijd ben ik een fanatiek sporter en dat zie je terug in mijn werk. Ik werk toe naar een zo goed mogelijk resultaat met veel betrokkenheid. Ik ben proactief, zorgvuldig en weet écht van aanpakken. Hierbij houd ik wel oog voor de ander, een échte teamplayer dus. Binnen klantopdrachten duik ik graag ergens in, analyseer ik complexe problemen en ben ik tevreden als de juiste verbanden zijn gelegd. Daarmee kom ik altijd tot een doordachte oplossing of een plan. Ik geniet van het steeds mogen bewegen binnen een nieuwe context. Verschillende (tennis-/padel-/voet-)ballen tegelijkertijd in de lucht houden én het overzicht bewaren gaat me goed af. Dit maakt mij een flexibele, pragmatische en breed inzetbare onderwijskundige én projectleider.  

emcperformance.nl maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met Google Analytics.

Je gaat akkoord met onze cookies als je onze website blijft gebruiken.