Linda van Pelt

 
 
 

Linda van Pelt

Adviseur

0346 217000


Als opleidingskundig adviseur bij EMC houd ik me bezig met uiteenlopende leer- en ontwikkelvraagstukken. Van het ontwerpen en ontwikkelen van leertrajecten tot en met het meten van leerinterventies en advisering op het gebied van leer- en ontwikkelvragen. Deze diversiteit aan onderwijskundige werkzaamheden sluit mooi aan op mijn studie (Onderwijskundig ontwerp en advisering) en mijn van nature nieuwsgierige houding. Het werken aan een diversiteit aan vraagstukken en met een diversiteit aan klanten prikkelt me om steeds vol enthousiasme ergens in te duiken en stimuleert me om steeds weer tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Vanuit mijn ervaring als onderwijskundig adviseur binnen het mbo-onderwijs weet ik hoe belangrijk de context is waarin het leren plaatsvindt en dat bij het zoeken naar de juiste leeroplossing altijd zo veel mogelijk aangesloten moet worden bij de voorkennis, de werkpraktijk en de belevingswereld van de lerende. Op die manier is leren verankerd in de praktijk, wat ik een belangrijke factor vind bij het zo betekenisvol mogelijk vormgeven van leren. Bij het vormgeven van leertrajecten probeer ik dan ook altijd leren en werken met elkaar te verbinden en zoveel mogelijk, in co-creatie, maatwerk te leveren.

Naast mijn werk ben ik fanatiek sporter. Mensen uit mijn omgeving zien dat ook terug in mijn werk. Ik ben zeer gedisciplineerd en weet van aanpakken. Bovendien, zonder inzet en actie kom je nooit tot een resultaat. Daarbij werk ik het liefst zo efficiënt mogelijk. Daarnaast ben ik vanuit mijn sport gewend om te werken met en leiding te geven aan verschillende doelgroepen, erg leuk om ook deze ervaringen toe kunnen passen in mijn werk als opleidingskundig adviseur.‘‘Leren is ontdekken dat iets mogelijk is’.’

 

Contact

Verder praten? Neem contact met ons op!

Social media

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

EMC
EMC