Linda van Pelt

‘Ik creëer oplossingen die werken.’

Creëren
Ik weet hoe belangrijk de context is waarin leren plaatsvindt. Bij het zoeken naar de juiste leeroplossing moet je altijd zoveel mogelijk aansluiten bij de kennis, de werkpraktijk en de belevingswereld van de lerende. Bij het vormgeven van leertrajecten probeer ik dan ook altijd leren en werken met elkaar te verbinden en zoveel mogelijk maatwerk te leveren. Ik creëer oplossingen die werken.

Genieten
Het werken aan een diversiteit aan vraagstukken en met een diversiteit aan klanten prikkelt me om steeds vol enthousiasme ergens in te duiken en stimuleert me om steeds weer tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Daar geniet ik van.

Tevreden zijn
Ik ben tevreden als ik merk dat de oplossingen die ik in samenspraak met de klant heb ontwikkeld ook echt tot het gewenste resultaat leiden.

Matchen
Waarom EMC Performance en ik zo goed bij elkaar passen? Ik ben nieuwsgierig, bevlogen en ‘bezeten’ van leren. Ik vind het dus geweldig dat ik bij EMC niet alleen de kans krijg om andere mensen te helpen hun mogelijkheden te ontwikkelen, maar ook mijzelf kan ontplooien.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email