Leontine van Laarhoven

''Ik creëer''

Leontine van Laarhoven - Adviseur

Creëren

Ik creëer een duurzame toekomst. Met mijn enthousiasme en energie weet ik mensen mee te krijgen in een strategische richting. Door mijn duidelijke visie op veranderen en ontwikkelen  weet ik teams vanuit gezamenlijk doel en visie te bewegen naar duurzaam anders denken, doen en samenwerken. Bij voorkeur werk ik met een multidisciplinair team om vanaf het begin het tempo te bewaken en de verschillende expertise-gebieden en competenties te borgen.

Genieten

Wanneer ik geniet is als mensen en teams zich ontwikkelen. Leren en ontwikkelen op persoonlijk niveau, binnen de dynamieken van hun team en op organisatieniveau. Wanneer mensen in beweging komen, er verandering is en ander gedrag ontstaat is de weg naar groei begonnen. Mensen en teams helpen om door de leercurve te gaan om uiteindelijk prettiger samen te werken, beter in hun vel zitten, betere en duurzaam resultaat te halen en de werksfeer verbeterd is, is hetgeen dat mij motiveert.

Tevreden zijn

Ik ben tevreden als de klant tevreden is, er met elkaar het beoogde resultaat is bereikt en mensen plezier hebben gehad in het ontwikkeltraject. Ook wanneer het heeft geleid tot her en der wat ‘schuring’, want zonder ‘schuring’ geen glas! 

Matchen

Waarom EMC Performance en ik zo goed bij elkaar passen? Omdat we dezelfde drive en passie hebben voor leren, ontwikkelen en veranderen.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email