Leontine van Laarhoven

drive | passie | gezinsleven | energiek | groei | facilitator | coach | transformation | growth

Creëren

Ik creëer een duurzame toekomst. Met mijn enthousiasme en energie weet ik mensen mee te krijgen in een strategische richting. Door mijn duidelijke visie op veranderen en ontwikkelen weet ik teams vanuit een heldere visie en gezamenlijk doel te bewegen naar duurzaam anders denken, doen en samenwerken. Mijn kracht ligt in het werken met een multidisciplinair team waarbij ik vanaf het begin het tempo bewaak en de verschillende expertise-gebieden en competenties borg. 

Genieten

Ik geniet wanneer mensen en teams zich ontwikkelen. Wanneer ze leren en zich ontwikkelen op organisatie- en persoonlijk niveau, binnen de dynamiek van hun team. Als mensen in beweging komen, er verandering is én er ander gedrag ontstaat is de weg naar groei begonnen. Het motiveert mij om mensen en teams te helpen door de leercurve te gaan zodat zij uiteindelijk prettiger samenwerken, beter in hun vel zitten, betere en duurzame resultaten behalen en de werksfeer verbeterd is.

Tevreden zijn

Ik ben tevreden als de klant tevreden is, samen het beoogde resultaat is bereikt en mensen plezier hebben gehad tijdens het ontwikkeltraject. Ook als het her en der heeft geleid tot wat ‘schuring’, want ‘zonder schuring geen glans’!

Matchen

Waarom EMC Performance en ik zo goed bij elkaar passen? Omdat we dezelfde drive en passie hebben voor leren, ontwikkelen en veranderen.

emcperformance.nl maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met Google Analytics.

Je gaat akkoord met onze cookies als je onze website blijft gebruiken.