Larissa van Domburg

 
Larissa 2
 
 


Ik vind het leuk om mensen met elkaar te verbinden en vanuit mijn studie Toegepaste Psychologie neem ik naast veel kennis over mensen ook gesprekstechnieken mee. Empathie en luisteren zijn hierbij essentieel.

Waarom ik binnen EMC op mijn plek ben?

Projecten met betrekking tot Learning & Development sluiten nauw aan op mijn studie. Daarom denk ik graag inhoudelijk mee bij de ontwikkeling van diverse trajecten. Vanuit mijn voorgaande functies zoals projectmanager op evenementen en consultant bij verschillende vastgoed bureau’s neem ik veel praktijkervaring mee. Ik ben analytisch, ondernemend, verantwoordelijk en houd ervan om mensen te motiveren. Ik vind een aansturende rol leuk, maar kan ook zeker een stap terug doen. Ik werk graag hard en vind het belangrijk om een leuk team om mij heen te hebben, gelukkig vind ik dat bij EMC.
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.