Larissa van Domburg

'Ik creëer verbinding'

Creëren
Ik vind het leuk om mensen met elkaar te verbinden. Vanuit mijn studie Toegepaste Psychologie neem ik naast veel kennis over mensen ook gesprekstechnieken mee. Empathie en luisteren zijn hierbij essentieel. Ik creëer verbinding.

Genieten
Ik ben analytisch, ondernemend, verantwoordelijk en houd ervan om mensen te motiveren. Daar geniet ik van.

Tevreden zijn
Ik ben tevreden als ik een echte bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling en leerervaringen van mensen en organisaties.

Matchen
Waarom EMC Performance en ik zo goed bij elkaar passen? Omdat ik graag hard werk en het belangrijk vind om een leuk team om mij heen te hebben. En dat ik in een lerende omgeving ben, die zelf ook in beweging blijft. Dat vind ik allemaal bij EMC.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email