Leiderschap aan het werk

Krachtig leiderschap, waarmee maak je nou écht het verschil? ‘Leiderschap in deze tijd’ er wordt van alles over gezegd, geschreven en er zijn sessies over. Wat doen krachtige leiders in deze tijd anders dan twee maanden geleden?

Merk jij ook dat besluitvorming, koers bepalen en samenwerken in deze tijd iets anders van je vraagt? Dat meer werken op afstand een continue appèl op de operatie vraagt? Om ook in deze tijd de organisatiedoelstellingen te behalen is het juist nu belangrijk om contact met elkaar te zoeken en met elkaar te verbinden. 

Hoe speel je slim in op de ontwikkelingen van nu? Hoe zorg je dat je werkt als een team? Dat ontdek je tijdens de koffiebreak die we samen met Gooiconsult organiseren.

Laat je inspireren door de visie, tips en handvatten van Hans Prinsen (EMC) en Rick de Rijk (Gooiconsult). Stel dé expert op het gebied van leiderschap jouw belangrijkste vragen en ontdek wat je kunt doen om ook op afstand het succes van jouw team te vergroten. 

Rick de Rijk, Partner Gooiconsult
Een inspirerende doener die vanuit het goede contact, oprechte interesse en nieuwsgierigheid directies, raad van besturen, managementteams begeleidt om een organisatieontwikkeling tot stand te laten komen en te borgen. Voor Rick is leiderschap een hefboom om organisaties resultaatgericht te laten excelleren, want “een goede leider is niet verantwoordelijk voor het resultaat, hij is verantwoordelijk voor de mensen die verantwoordelijk zijn voor het resultaat.” Lees ook zijn interview met het CHRO.

Meer koffiebreaks
Wat zijn verschilmakers? Waarom werkt online leren anders dan offline? En hoe kun je met elkaar ontwerpen op afstand? Bekijk ook onze andere koffiebreakthema’s.

Aanmelden?
Stuur een mail naar emc@emcperformance.nl en ontvang een dag van te voren een link om deel te kunnen nemen aan deze koffiebreak.

EMC
EMC