Koffiebreak

Je kletst even met een collega bij het koffiezetapparaat en je komt op de beste ideeën. Maar kletsen bij het koffiezetapparaat is er nu niet meer bij.

Komt het je bekend voor? Dan is het tijd voor een EMC-koffiebreak. Bij onze koffiebreak kun je echt even genieten van je eigen drankje en van wat je hoort en ziet (wel op het scherm). In onze rits van koffiebreaks verbinden & inspireren we vakgenoten. Hoe we dat doen? Bekijk ons programma hieronder!
 

Hieronder een overzicht van onze koffiebreaks.

  • 14 juli (10.00 uur – 11.00 uur)Hoe geef ik leiding anno 2020 ?

    Wij deden onderzoek naar wat leiderschap op de werkplek betekent voor organisaties. Wanneer is er sprake van succesvol leiderschap? Welke kwaliteiten en vakmanschap komen erbij kijken? En welke complexiteit ervaart men? In deze koffiebreak gaan we in op de resultaten van dit onderzoek en praten we over leiderschap met impact. Lees hier meer over het onderzoek. Een blog als opwarmertje voor deze koffiebreak. De koffiebreak is onder leiding van Hans Prinsen en Ria van Dinteren.
  • dinsdag 8 septemberHoe persoonlijke data het online leren positief beïnvloedt.

    Waarom jezelf belasten met theorie die je al kent? Op maat leren is makkelijk te realiseren. Persoonlijke data leidt een adaptief leersysteem je precies naar de kennis die jij nog nodig hebt. Graag gaan we met je in gesprek over hoe je tijd bespaart door middel van adaptief online leren. Deze koffiebreak is onder leiding van Paul Janssen en Paul Aartsen.
  • ... oktoberPrestatie vergroten op de werkvloer, hoe doe je dat?

    Presteren doen we in ons werk. Als je leren met presteren verbindt, dan gebeurt dit in het werk. Stephan Obdeijn onderzocht de trends die impact hebben op ons werk en de prestatie van medewerkers. In zijn boek ‘investeren als een kip met kop’ staat beschreven hoe leren en ontwikkelen hieraan kan bijdragen. In deze koffiebreak gaan we graag met je in gesprek over dit onderwerp. Doe je mee?

AanmeldenWil je aanwezig zijn bij een van onze koffiebreaks? Stuur een mail naar emc@emcperformance.nl. Je ontvangt een dag van te voren een link zodat je kunt deelnemen. Ben je erbij?
EMC
EMC