Nu te bestellen: Investeer als een kip met kop!

Verandering is de enige constante. De wereld om ons heen is continu in beweging en veranderingen volgen elkaar steeds sneller op. De toekomst is dus onzeker en biedt ons ontelbare uitdagingen. Het is voor organisaties belangrijker dan ooit om strategisch te denken en te werken.  

Nieuwe kennis vaardigheden en gedrag
Organisaties investeren
 pas wanneer ze een belang zien en als het ze concreet iets oplevert. Het behouden van goed opgeleide medewerkers is voor organisaties cruciaal om succesvol te kunnen zijn en te blijven. Veranderingen in de wereld en in onze maatschappij vragen om nieuwe kennis, vaardigheden en gedrag van medewerkers. Deze realiteit maakt dat investeren in Leren en Ontwikkelen, gekoppeld aan presteren, belangrijk is en blijft. 

In dit boek neemt Stephan Obdeijn je mee in zes trends die impact hebben op ons werk, het presteren van medewerkers en daarmee ook op de inzet van Leren en Ontwikkelen. Meer informatie over de trends is ook mogelijk tijdens onze webinars 

Koffiebreak data

donderdag 29 oktober 15.00 -16.00 uur.

donderdag 19 november 15.00 -16.00 uur.

donderdag 10 december 15.00- 16.00 uur.

donderdag 21 januari 15.00 – 16.00 uur.

  • Datagestuurd werken, big data en artificial intelligence:

donderdag 25 januari 15.00 – 16.00 uur.

  • Verantwoord werken, governance, transparantie en maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo): donderdag 25 maart.

Meld je nu aan via emc@emcperformance.nl

Voor dit boek heeft Stephan directeuren, managers en Leer- en Ontwikkelprofessionals van verschillende organisaties geïnterviewd over de impact van deze trends.

Stephan Obdeijn is partner en senior onderwijskundig adviseur van EMC Performance. Eerder schreef hij, samen met Metteke Lubberts, het boek ‘Haal je kop uit het zand! Leren met zichtbaar resultaat.’ 

Bekijk hier de sneak peek

Bekijk hier de boekpresentatie

EMC
EMC