Meld je nu aan voor het webinar: Investeer als een kip met kop!

Organisaties investeren pas wanneer ze een belang zien en als het ze concreet iets oplevert. Het behouden van goed opgeleide medewerkers is voor organisaties cruciaal om succesvol te kunnen zijn en te blijven. Veranderingen in de wereld en in onze maatschappij vragen om nieuwe kennis, vaardigheden en gedrag van medewerkers. Deze realiteit maakt dat investeren in Leren en Ontwikkelen, gekoppeld aan presteren, belangrijk is en blijft.

Daarom schreef Stephan het boek: ‘Investeer als een kip met kop’

In dit boek neemt Stephan Obdeijn je mee in zes trends die impact hebben op ons werk, het presteren van medewerkers en daarmee ook op de inzet van leren en ontwikkelen. We organiseren binnenkort een webinar, waarbij we dieper ingaan op deze trends. Hieronder vind je meer informatie over het webinar.

Stephan Obdeijn is partner en senior onderwijskundig adviseur van EMC Performance. Eerder schreef hij, samen met Metteke Lubberts, het boek ‘Haal je kop uit het zand! Leren met zichtbaar resultaat.’ 

Lees meer over het boek

WEBINAR
‘Zes trends met impact op werk, performance, leren en ontwikkelen’

Op donderdagmiddag 29 april organiseren we een interactief webinar, gehost door Stephan Obdeijn. Tijdens dit webinar nemen we een deep dive in de zes trends die impact hebben op ons werk, het presteren van medewerkers en daarmee ook op de inzet van leren en ontwikkelen. Op een interactieve manier verrassen we je met de laatste inzichten, geven we je praktische handvatten en dagen we je uit om met elkaar te onderzoeken wat dit voor jou als leer- en ontwikkelprofessional betekent. 

Als je je aanmeldt voor dit webinar ontvang je kosteloos het boek ‘Investeer als een kip met kop’. Zo kun je je alvast inlezen en voorbereiden op een inspirerende middag. Heb je het boek al in bezit, en wil je het webinar bijwonen? Dan ontvang je het boek om weg te geven aan een (business) collega!

Praktische informatie

  • Datum: donderdag 29 april
  • Tijdstip: 14.30 – 16.30 uur
  • Online, toegangslink wordt enkele dagen vooraf toegestuurd
  • Na aanmelding ontvang je het boek binnen enkele werkdagen

Wij hopen dat je erbij bent op 29 april!

Lees meer over het webinar

Aanmeldformulier webinar 29 april