Junior adviseur learning & development (m/v)

De afgelopen maanden hebben veel opdrachtgevers voor EMC gekozen. Dit betekent dat EMC ruimte heeft om haar team uit te breiden met een:

Junior adviseur learning & development (m/v)

Heb jij grote affiniteit met leren en ontwikkelen?  En wil je een werkgever die ruimte geeft, uitgaat van vertrouwen en meedenkt over je persoonlijke en professionele ontwikkeling? Word dan onze nieuwe collega als junior adviseur learning &development.

Als adviseur learning &development adviseer je over performance vraagstukken van de klant. Op basis van deze adviezen ontwerp en ontwikkel je maatwerk HRD-oplossingen, zoals leer- en ontwikkeltrajecten en trainingen ondersteund door (digitale) leermiddelen. Dit doe je in nauwe samenwerking met en, als dat kan, vaak in huis bij de klant. Naast adviseren, ontwerpen, ontwikkelen en projectmanagement hoort productontwikkeling voor innovatie binnen EMC tot je kerntaken.

Over ons
Bij ons is leren de gewoonste zaak van de wereld. Wij zijn expert op het gebied van leren op de werkplek en bevorderen de performance van meerdere grote bedrijven en overheidsinstellingen. Samen met onze opdrachtgevers kijken we waar processen efficiënter kunnen en wat medewerkers nodig hebben om iedere dag een beetje beter te worden. Dit betekent dat zichtbare resultaten bepalend zijn voor onze aanpak. 

We geloven dat leren alleen tot een andere manier van presteren leidt als het leerproces verweven is met het dagelijkse werk. Daarom organiseren wij leeractiviteiten in of rond het werk of halen we het werk naar de leeractiviteiten. Hierbij sluiten we aan bij wat al werkt en aanwezig is in de organisatie en maken we gebruik van expertise, ervaring en talenten van onze klanten en de keten waarin ze werken.

Onze aanpak is intensief. In onze projecten leveren we snel eerste concrete resultaten en bruikbare producten, waarbij we het belangrijk vinden dat tijdens het project aanpassingen mogelijk zijn met behoud van snelheid en kwaliteit van het product.

Je profiel

Je herkent je in onze belofte: EMC verbetert prestaties!

Je hebt een afgeronde studie Onderwijskunde (HBO of WO) en bent ambitieus. Je kan zelfstandig werken en bent proactief. Daarnaast ben je goed in staat je eigen werk te managen. Affiniteit met evaluatie en effectmeting is een pré.

Wij bieden

 • Een inspirerende en professionele werkomgeving;
  • Een gevarieerde baan die bestaat uit het uitvoeren van opdrachten voor diverse klanten, projectmanagement, acquisitie en productontwikkeling; 
  • Volop ruimte je verder te ontwikkelen;
  • Een leuke werksfeer met ruimte voor gezelligheid o.a. tijdens onze borrels, jaarlijkse EMC op pad weekend en kerstviering,;
  • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een fit-budget & een goede-doelen-budget;
  • Minimaal 32 uur per week.

Reageren?

Ben jij ervan overtuigd dat deze baan bij jou past? Stuur dan je C.V. en motivatie middels een video of andere verrassende vorm door naar Nathalie Rikkers via nrikkers@emcperformance.nl. Reageren kan tot 15 oktober. Heb je inhoudelijk vragen? Neem dan contact op met Nathalie. Zij is bereikbaar via het telefoonnummer 06-29236941.

EMC
EMC