Joàn Pastoor

 
 

'Ik creëer passende leeroplossingen'

 

Expertises

Online leertools, Ontwerpen & ontwikkelen, Projectmanagement, Communicatie.

 
 

Creëren
Ik geloof dat het allemaal begint bij de vraag: ‘Wat is er nodig om je doel te bereiken? Heb je al eens eerder een poging gewaagd? Wat ging hierin goed en wat kan beter?’ In gesprekken onderzoek ik welke leervormen passen en wat er nodig is om tot een oplossing te komen. Tijdens mijn gesprekken begin ik al tekenend met het aanbrengen van structuur. Uiteindelijk zet ik mijn schets om in een helder verhaal waardoor ik ook de (soms) sceptisch lerende warm maak voor het leertraject. Ik creëer passende leeroplossingen.

Genieten
Mijn ideale opdracht? Dat is een opdracht waarbij ik zowel iets kan ontwikkelen als iets kan bijdragen in de uitvoering. Daar geniet ik van.

Tevreden zijn
Als ik een passende leeroplossing kan leveren door de gekozen interventies af te stemmen op de gestelde vraag... dan ben ik tevreden.

Matchen
Waarom EMC Performance en ik zo goed bij elkaar passen? Omdat EMC ziet wat ik in huis heb en daar goed gebruik van maakt. Ik krijg de ruimte om online leertools, community’s en scans te ontwikkelen, waaraan je bijvoorbeeld toetst of jouw IT-afdeling van alle relevante talenten is voorzien. Ruimte. Vernieuwing. Ontplooiing. Dat vind ik bij EMC.
 
 

Contact

Verder praten? Neem contact met ons op!

Social media

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
EMC
EMC