Joàn Pastoor

 
 

'Ik creëer passende leeroplossingen'

 

Expertises

Online leertools, Ontwerpen & ontwikkelen, Projectmanagement, Communicatie.

 
 

Joàn Pastoor

Geluk
Joàn is onze topper als het gaat om het ontwikkelen van online leertools, community’s en scans waaraan je bijvoorbeeld toetst of jouw IT-afdeling van alle relevante talenten is voorzien. Los van haar vermogen om (online) interventies te ontwikkelen, onderzoekt ze vooraf altijd het probleem. Verhelpt een leeroplossing wel echt wat speelt? Of ligt er een andere oplossing voor de hand? Ze voorziet in een passende leeroplossing door uiteindelijk de gekozen interventies af te stemmen op de gestelde vraag. Ze maakt bijvoorbeeld gebruik van een mix van verschillende manieren van leren, blended learning. Naast ontwerpen en ontwikkelen, vindt ze haar geluk ook in het begeleiden van leertrajecten en adviseren over leren en ontwikkelen.

Ambitie
Hoe je volgens Joàn antwoord krijgt op een organisatieprobleem? Wees nieuwsgierig en stel veel vragen.

‘Ik geloof dat het allemaal begint bij de vraag: “Wat is er nodig om je doel te bereiken? Heb je al eens eerder een poging gewaagd? Wat ging hierin goed en wat kan beter?” In gesprekken onderzoek ik welke leervormen passen en wat er nodig is om tot een oplossing te komen. Tijdens mijn gesprekken begin ik al tekenend met het aanbrengen van structuur. Een structuur die altijd op maat is, want iedere doelgroep heeft andere leerbehoeftes. Uiteindelijk zet ik mijn schets om in een helder verhaal waardoor ik ook de (soms) sceptisch lerende warm maak van de noodzaak voor het leertraject. Mijn ideale opdracht? Dat is een opdracht waarbij ik zowel iets kan ontwikkelen als iets kan bijdragen in de uitvoering.’

Wij gunnen onze klanten haar online kennis, het gemak waarmee zij contact legt en de manier waarop zij structuur geeft aan een verbeteringsproces.
 
 

Contact

Verder praten? Neem contact met ons op!

Social media

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht