Jacco Bouwman

Jacco Bouwman
 
Jacco Bouwman
 
 

Jacco Bouwman

Adviseur

0346 217000


Creëren
Ik zie in de praktijk dat veel organisatiese vooral op kwantiteit focussen en dat medewerkers vanuit de inhoud met hun werk bezig zijn, terwijl het vaak juist gaat om relaties. Ik wil organisaties klantgerichter laten werken en de relatie met de klant op een hoger niveau krijgen. Ik creëer klantgerichtheid.

Genieten
Ik krijg er enorm veel energie van als mijn passie en overtuiging de basis vormen voor mensen om zich te ontwikkelen. Dat ze een enthousiaste blik in hun ogen krijgen en met elkaar aan de slag gaan. Daar geniet ik van.

Tevreden zijn
Ik ben tevreden als ik zie dat mensen zelf tot inzicht komen en vervolgens een doorvertaling kunnen maken naar hun praktijk. Ik vind het mooi om met mijn enthousiasme mensen aan het denken te zetten en handvatten aan te reiken waar ze hun voordeel mee kunnen behalen.

Matchen
Waarom EMC Performance en ik zo goed bij elkaar passen? Omdat EMC, net als ik, voor passie en betrokkenheid gaat. Het gaat er niet alleen om dat we kennis en ervaring overdragen, maar ook dat we mensen enthousiasme en plezier in het werk geven.

Jacco is associé van EMC en eigenaar van Progresso.

'Ik creëer klantgerichtheid'

 

Contact

Verder praten? Neem contact met ons op!

Social media

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]