Inge tussen de onderhoudsmonteurs!

De band waarop jouw Zalandopakketje ligt voordat het verzonden wordt. De band waarop je koffer gaat voordat je het vliegtuig in en/of uitstapt. Vanderlande maakt het!

Vandaag spreek ik met mijn collega Inge die voor haar opdracht dagelijks op en neer rijdt naar Vanderlande in Veghel. Ik Facetime haar terwijl ze nog in de auto zit. Ze rijdt net de parkeergarage in, dus we vervolgen ons gesprek als ze in het gebouw is. Bij Vanderlande is Inge, ontwikkelaar en adviseur leren. Ze schakelt met stakeholders over opleidingsvragen en ontwikkelt trainingen. 

Inge vertelt heel kort over haar tijd daar. Ze leert iedere dag, zegt ze. ‘De mensen zijn hier ontzettend enthousiast en daarom ben ik blij dat ik met ze mag samenwerken. Ze weten veel over de inhoud en die informantie heb ik nodig om richting te geven aan het ontwikkelen van trainingen en om de juiste adviezen over leer- en ontwikkeltrajecten te kunnen geven.’  

Van haar Vanderlande collega’s krijgt Inge te horen dat ze enthousiast is en daarnaast ook kritisch. Ze weet de plannen te realiseren door de juiste informatie te categoriseren en van daaruit te bouwen aan een logische structuur. 

Wanneer haar opdrachten slagen? 
Als het trainen voor de onderhoudsmonteurs op de werkplek mogelijk is.