Sticker 2
 

Friends only 12 februariWat maakt een organisatie als Tony Chocolonely impactvol? En waarom kent iedereen de paralympische snowboardster, Bibian Mentel? Waarmee maak je als organisatie of persoon impact? Wil jij jezelf en jouw organisatie verder ontwikkelen? Speciaal voor onze friends organiseren wij een Friends Only event op: 12 februari 2019.


PROGRAMMA
INLOOP 14.30 uur (met chocolademelk van Tony’s)
OPENING 15.00 uur
NICOLE HOEBINK, business impact van ZiggoVodafone
WORKSHOPS + diner
PAUZE
BIBIAN MENTEL, personal impact
AFLSLUITING 19.00 uur APRÈS SKI BORREL
 
 
 

GASTSPREKERS

 
It's all about, bieb
Bibian Mentel
Meervoudig kampioen Snowboarden
nicole
Nicole Hoebink
Director Installation & Maintenance at VodafoneZiggo

WORKSHOPS

1


Hoe maak jij de impact van leerinterventies zichtbaar?
In deze workshop ga je hiermee aan het werk en ervaar je dat het makkelijker is dan je denkt. Deze workshop wordt verzorgd door Stephan en Linda.

2


Leren en ontwikkelen gaat beter met Storytelling
Waarom is Storytelling het hart van leerervaringen? Precies! Je leert het best in de juiste context. In deze workshop leer je Storytelling inzetten zodat jouw leerinterventie altijd impact heeft. Gegeven door Espérance.

3


Hoe zorg je met Scrum voor meer businessimpact?
Met Scrum sluit je beter aan op wensen en eisen van de business. Hierbij is een cruciale rol weggelegd voor de product owner. In deze workshop ga je met Annemiek en Lisanne aan de slag en ontdek je de fijne kneepjes van het vak van product owner.

4


Impactvol coachen
Om de prestaties van mensen op de werkvloer te verbeteren, wordt nog vaak teruggegrepen naar klassieke (blended) workshops en trainingen. Maar hoe impactvol is dat eigenlijk? In deze workshop presenteren Wouter en Hans inzichten en activiteiten die duurzaam zijn en wel impact hebben.

5


Hoe haal ik meer uit mijzelf?
Met de beste versie van jezelf maak je meer impact in jouw omgeving. Dit kan alleen als je van jezelf weet, wie je bent en wat je wil. Is dat net zo makkelijk als dat het klinkt? Ted en Ilona vertellen tijdens deze workshop waar je op kunt letten.

 
heart-png-17


En wil je dit jaar ook impact maken op je geliefde? Kom dan zeker, want na dit event weet jij alles over impact maken!