Ilona Boomsma

Ilona Boomsma
 
 
 

Ilona Boomsma

Adviseur

0346 217000


Ik krijg er ontzettend veel energie van om mens en organisatie een stukje beter maken, door leren in te zetten.
Het duurde even voordat ik zelf ontdekte dat leren leuk was. Op de middelbare school was mijn motivatie (op z’n zachtst gezegd) ver te zoeken. Ik zag totaal geen belang van wat ik moest leren. Na het vwo ging ik daarom direct werken. Na een aantal jaar belandde ik op de pabo, omdat ik graag werk wilde doen ‘wat ertoe deed’. Ik vond het fantastisch om anderen te helpen met leren, als dit zich terug liet zien in de prestaties. En omdat ik mocht leren op mijn eigen manier en alles direct kon toepassen in mijn werk, begon ik ook leren zelf ook leuk te vinden. Om ervoor te zorgen dat mijn onderwijs werkte, kwam ik erachter dat ik voor elke school, klas en ieder individu mijn aanpak moest durven bijstellen.

Tijdens de master onderwijswetenschappen leerde ik dat dit in andere organisaties eigenlijk net zo gaat. Op de universiteit krijg je een schat aan wetenschappelijke theorie aangereikt. De echte uitdaging zit ‘m echter in de vertaling naar de praktijk. Om iets te kunnen veranderen of verbeteren, is naast die kennis ook creativiteit nodig. Iedere situatie is anders. Dat is ook meteen wat dit werk zo leuk en spannend maakt. Wat op de ene plek werkt, kan een totale mismatch zijn met de andere. De sleutel ligt in hetzelfde doel voor ogen hebben, en samen iets nieuws durven doen. Daar is lef en vertrouwen voor nodig. Vandaar mijn quote.

'Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan.'

 
Ilona is een onmisbare schakel geweest in het bouwen en realiseren van een omvangrijk trainingsproject. Met haar voortvarendheid, committment en inzicht is ze in staat geweest zaken in goede banen te leiden en zo ons optimaal te faciliteren in ons project. Haar kwaliteiten zijn onmiskenbaar en ze is een asset in elk project. Walter Schramowski Director Sales bij Yacht
 

Contact

Verder praten? Neem contact met ons op!

Social media

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

EMC
EMC