Freelancers, welkom in ons warme EMC-bad!

EMC heeft de deur ook wijd openstaan voor werk voor freelancers. Of het nu korte of langer durende opdrachten zijn; of het nu opdrachten zijn bij de overheid of in het bedrijfsleven… 
Ben jij freelancer in het L&D vak? Je bent van harte welkom om via en met ons mooi werk te doen. 

In de meeste gevallen gaat het over L&D werkzaamheden gekoppeld aan kleine of heel grote opdrachten. We horen van onze huidige freelancers dat ze het fijn vinden om bij het netwerk van EMC te horen en samen met EMC-ers of andere freelancers leuk werk te doen.

Redenen om freelancer te zijn bij EMC:

  • Voor de meeste freelancers is het lastig om bij grote aanbestedingen betrokken te zijn, maar dat gaat via EMC wel goed lukken.
  • Vanuit EMC werken wij aan inhoudelijke en innovatieve ontwikkelingen en dan is het fijn om daarbij aangehaakt te zijn. 

Als freelancer kan je denken aan de volgende klussen: projectleiding en coördinatie bij onboardingprogramma’s; ontwikkelen en uitvoeren van digitale en/of blended leerlijnen; ontwikkelen en uitvoeren van leiderschapsprogramma’s en bijdragen leveren aan change-en/of teamcoaching.

Je profiel

Je hebt een afgeronde studie Onderwijskunde (HBO of WO) en je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Voordat een opdracht start spreken we via een goed contract de omvang en de tarieven af. Tijdens de uitvoering van een opdracht heb je regelmatig contact met EMC om vragen of voortgang te bespreken. 

Interesse?

Mail je CV naar ons of bel ons, dan spreken we elkaar hopelijk snel!

Hans Prinsen 

06-53787004 

hprinsen@emcperformance.nl 

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email