Frank Serraarens

Frank Serraarens
 
Frank
 
 

Frank Serraarens

Adviseur

0346 217000


Bedrijven helpen met het uitbreiden van hun business. Op een manier die goed voelt en goed is voor iedereen. Dat is de kern waar het bij mij om draait. Ik heb daarvoor de POINT® methodiek ontwikkeld, zodat medewerkers bewust hun talenten kunnen inzetten om vanuit vrije wil maximaal bij te dragen aan de doelen.

POINT staat voor:
  • Persoonlijk met passie en plezier betrokken
  • Oplossingsgericht
  • Initiatief
  • Nut
  • Transparant

Onze manier van denken is van grote invloed op ons geluk en wat we voor elkaar willen krijgen. Bij tegenslag gaat het er niet om wat er gebeurt, maar hoe je omgaat met wat er gebeurt. Deze mindset-thema’s zijn de rode draad in mijn aanpak. Frank is Associé van EMC  

'Zonder jou kan niets gebeuren. Met jou wel.'

 
Ik ben jarenlang werkzaam geweest in het bedrijfsleven als verkoper, salesmanager en trainer. Ik heb passie voor wat mensen in beweging en bij elkaar brengt. Of het nu de relatie verkoper-klant, leidinggevende-medewerker, collega-collega of docent-kind of de samenwerking tussen mensen in een team is. Contact versterken en het voor de ander leuker en beter maken is de basis voor Iedereen winnaar, iedereen blij. Alleen kan je niks, samen kan je alles.
 

Contact

Verder praten? Neem contact met ons op!

Social media

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

EMC
EMC