Frank Serraarens

Frank Serraarens
 
Frank
 
 

Frank Serraarens

Adviseur

0346 217000


Creëren
Bedrijven helpen met het uitbreiden van hun business. Op een manier die goed voelt en goed is voor iedereen. Dat is de kern waar het bij mij om draait. Ik heb een methodiek ontwikkeld waardoor medewerkers bewust hun talenten kunnen inzetten om vanuit vrije wil maximaal bij te dragen aan de doelen. Ik creëer persoonlijke betrokkenheid.

Genieten
Zien dat mijn klanten oplossingsgericht, met passie en plezier aan de slag gaan om samen naar het doel toe te werken… daar geniet ik van.

Tevreden zijn
Ik ben tevreden als ik mensen zie opbloeien als ze mijn methodiek gebruiken. Dan heb ik werkelijk iets toegevoegd.

Matchen
Waarom EMC Performance en ik zo goed bij elkaar passen? Onze manier van denken is van grote invloed op ons geluk en wat we voor elkaar willen krijgen. Bij tegenslag gaat het er niet om wat er gebeurt, maar hoe je omgaat met wat er gebeurt. EMC begrijpt dat, en geeft mij de ruimte deze visie in praktijk te brengen.
Frank is Associé van EMC.

'Ik creëer persoonlijke betrokkenheid.'

 
Ik ben jarenlang werkzaam geweest in het bedrijfsleven als verkoper, salesmanager en trainer. Ik heb passie voor wat mensen in beweging en bij elkaar brengt. Of het nu de relatie verkoper-klant, leidinggevende-medewerker, collega-collega of docent-kind of de samenwerking tussen mensen in een team is. Contact versterken en het voor de ander leuker en beter maken is de basis voor Iedereen winnaar, iedereen blij. Alleen kan je niks, samen kan je alles.
 

Contact

Verder praten? Neem contact met ons op!

Social media

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
EMC
EMC