Fiola van den Hoeven

'Ik creëer inzicht.'

Creëren
Ik adviseer de directie over financiën, ontwikkel mede het financieel beleid, voer dit uit en houd de vinger aan de pols van alle financiële processen. Voor de adviseurs van EMC ben ik sparring partner in financiële zaken. Ik creëer inzicht.

Genieten
Directie en adviseurs helpen met ingewikkelde vragen op het gebied van finance, control of risico’s, daar word ik bij van. Daarbij werk ik ook graag nieuwe processen uit om opnieuw een efficientieslag te maken.

Tevreden zijn
Ik ben tevreden als alle financiële processen op rolletjes lopen en wanneer ik weet dat alles klopt.

Matchen
Waarom EMC Performance en ik zo goed bij elkaar passen? Omdat EMC als geen ander het belang inziet van een financieel beleid en vierkant staat achter een goede uitvoering. Daarbij krijg ik voldoende ruimte voor mijn rol als sparring partner.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email