Ernst-Jan van Unen

 
 
 

Advies


creëren
In mijn werk maak ik het graag begrijpelijk. Dit doe ik door complexe vraagstukken uit te pluizen en behapbaar te maken. Bij 'leren' komt vaak ook 'veranderen' kijken. Een ware uitdaging voor iedere professional die daarmee te maken krijgt. In mijn opdrachten zorg ik voor inzicht en overzicht die leiden tot de juiste oplossing en daardoor vooruitgang. Ik creëer vooruitgang.

Genieten
Ik geniet als de boel weer lekker loopt! In mijn werk wil ik dat mensen en processen binnen de organisatie (weer) goed op elkaar aansluiten. Dit kan alleen als mensen hun werk leuk en uitdagend vinden. In mijn vrije tijd sleutel ik graag aan het motorblok van mijn motor, zodat ik deze altijd uit de scheur kan pakken voor een ritje.

Tevreden
Als ik je daadwerkelijk verder geholpen heb. Zowel om te geven waarom je vraagt als om samen te onderzoeken of de vraag achter de vraag ook is beantwoord.

Matchen
Als onderwijskundige vind ik het versterken van mensen en processen - en de manier waarop zij zich organiseren - simpelweg mooi en dankbaar werk. Mijn match met EMC? Het feit dat wij uitblinken in een aanpak die persoonlijk en doelgericht is. Ik kan hier groeien én mooie resultaten neerzetten.

'Ik creëer vooruitgang'

 

Contact

Verder praten? Neem contact met ons op!

Social media

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
EMC
EMC