EMC deelt haar ervaring met nieuwe initiatieven en startups

Vanuit onze visie op leren, ontwikkelen wij ons vooral door ons werk in projecten bij opdrachtgevers. Deze ervaringen willen we ook weer teruggeven aan startups en het HRD werkveld en -vakgebied.

EMC adviseur Stephan Obdeijn is vanuit zijn voorzitterschap van NVO2 (het netwerk van de HRD professional) in 2015 benoemd als bestuurslid van HRZON, een federatie van beroepsverenigingen in het werkveld van Mens & Organisatie. HRZON richt zich op samenwerking, vakbekwaamheid en innovatie van het P&O-vak. Door krachten te bundelen verwacht HRZON zich te ontwikkelen als gesprekspartner voor (maatschappelijke) organisaties en politiek op M&O vraagstukken.

Daarnaast is Stephan per 1 januari 2016 lid van het adviesorgaan van Zamun, een platform voor de zorgsector waar vraag en aanbod van e-learning op innovatieve wijze bij elkaar komt. Met elkaar in contact komen, kennis en ervaringen uitwisselen, gerichter keuzes maken, samen (financieel) schaalvoordeel realiseren en volledig inzicht krijgen in de markt en leveranciers, dat is het doel van dit kennisplatform. ‘Ik lever graag support aan startups. De combinatie van innovatie, maatwerk, verbetering en kwaliteit sluit goed aan op de visie van EMC en we stellen onze ervaring graag beschikbaar om dit initiatief te ondersteunen’, vertelt Stephan.

Verder doorpraten met Stephan Obdeijn? Neem gerust contact met hem op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.