Dieuwke Janssen

Dieuwke-Janssen
 
 
 

Dieuwke Janssen

Adviseur

0346 217000


Met veel enthousiasme werk ik aan uiteenlopende opdrachten, waarbij ik vaak de verbindende factor ben. Als gedreven opleidingskunde met ervaring op internationaal gebied weet ik mijn weg te vinden in een actieve en daadkrachtige omgeving waar tijd- en prestatiedruk een rol spelen. Projecten en taken maak ik mij snel eigen en ik heb een natuurlijke interesse in mensen. Ik sta erom bekend zowel kritisch als oplossingsgericht te zijn met een passie voor onderwijs en beleid. Daarnaast ben ik initiatiefrijk en sociaal. Ik ben mij bewust van wat er procesmatig speelt en speel hier tactisch op in door met elkaar tot het gewenste eindresultaat te komen.
Samen Met inmiddels veel ervaring en kennis van digitale leeromgevingen (Moodle, Articulate, Blackboard) weet ik hoe ik beschikbare digitale leermiddelen kan inzetten. Ik ben graag betrokken als projectmanager met een aanvullende inhoudelijke rol. Samen met de opdrachtgever nadenken over de strategie en de te bereiken doelen zijn voor mij essentiel om te adviseren over de juiste leeroplossing, interventies, de strategie, planning en implementatie. De technische facetten en kennis over koppelingen en ontwikkeling van nieuwe online tools zijn deel van mijn ervaring waarmee ik een goede gesprekspartner ben.
Continu leren Met online leren kun je enorm veel bereiken, de kunst is om het in te zetten op het juiste moment, met het juiste doel en voor de juiste doelgroep. Het effect van online leren kun je meten, de uitkomsten van evaluatie en ook KPI rapportages zijn interessant voor de klant. Verbetering en continue leren worden hiermee een vast onderdeel voor een organisatie en haar medewerkers.
In mijn rol als opleidingskundige vind ik het belangrijk altijd open te staan voor suggesties. Door ervaringen en kennis te delen geloof ik dat een project of implementatie de grootste kans van slagen heeft.

'Voer de dialoog en zoek de beste oplossing'

 
Adviseren van leerprocessen
  • Performance support
  • Online leeroplossingen en product ontwikkeling
  • Programma ontwikkeling
Projectmanagement  en Implementatie (online) leertrajecten en programma’s Ontwerpen en ontwikkelen opleidingsprogramma’s, training, workshops, assessment
  • Nederlandse Spoorwegen
  • Binnenlandse Zaken en koninkrijksrelaties
  • Cinop

Blogs van Dieuwke Janssen

 

Contact

Verder praten? Neem contact met ons op!

Social media

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

EMC
EMC