Corrie Mansvelder

Corrie-Mansvelder

'Ik creëer werkgeluk'

Corrie Mansvelder

Personeel & Organisatie

0346 217000


Creëren
Ik houd me onder andere bezig met werving & selectie, opleiding en ontwikkeling van de medewerkers, arbeidsvoorwaarden, ziekteverzuim, pensioenen, bedrijfsverzekeringen en juridische zaken. Daarnaast werk ik als Happiness Officer aan het werkgeluk van mijn collega’s en mezelf. Ik creëer werkgeluk.

Genieten
Ik ben gedreven, ambitieus en sociaal. Mee helpen zorgen dat mensen de ruimte krijgen om hun eigen talenten te ontplooien… Daar geniet ik van.
Tevreden zijn
Ik ben tevreden als ik zie dat ik daadwerkelijk een positieve invloed heb op het werkgeluk van mijn collega’s en mijzelf.
Matchen
Waarom EMC Performance en ik zo goed bij elkaar passen? Omdat EMC in mensen vooral mogelijkheden ziet. EMC wil mensen de ruimte geven om hun talenten te ontplooien, en gelukkig te zijn in hun werk. En dat is ook mijn ambitie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.