Corrie Mansvelder

Corrie-Mansvelder

Corrie Mansvelder

P&O adviseur

0346 217000


Ik ben een gedreven, sociale en ambitieuze vrouw, die bij EMC directie en medewerkers adviseert en ondersteunt op het gebied van personeel en organisatie. Mijn kracht en passie liggen in het structureren van administratieve processen en het ondersteunen van mensen daarin, zodat zij ruimte krijgen om hun eigen talenten te ontplooien.

Ik houd me vooral bezig met de salarisadministratie, werving & selectie van nieuwe medewerkers, contractbeheer voor medewerkers en freelancers, opleiding en ontwikkeling van de medewerkers, de arbeidsvoorwaarden, ziekteverzuim, pensioenen, bedrijfsverzekeringen en juridische zaken. Daarnaast werk ik als Happiness Officer aan het werkgeluk van mijn collega’s en mezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.