Carmen Smeenk

 
 

'Ik creëer passende leeroplossingen'

 

Expertises

Ontwerpen en ontwikkelen, Projectmanagement, Communicatie.

 
 

Carmen Smeenk

Geluk
Ik ga met meer zin naar mijn werk als ik in beweging blijf. Ik geloof namelijk dat in beweging blijven je vooruit helpt. In beweging blijven betekent voor mij meer variatie, nieuwe dingen om te leren, stimulansen om anders te doen en te kijken.

Ik word blij van opdrachten waarbij ik op zoek mag naar de oorzaak van het probleem om deze vervolgens aan te pakken en op te lossen. Hierin gun ik het iedere opdrachtgever dat hij/zij inziet dat leerinterventies hierbij een middel zijn en geen doel op zich. Want na het vaststellen van het doel ga ik pas aan de slag met het hoe, wat en wie. Hierbij kan ik mijn talenten voor actief luisteren, doorvragen en dingen structureren goed inzetten. Mijn geluk haal ik onder andere uit het samenwerken met de klant en de doelgroep, en tot een passende en gedragen oplossing te komen. Ik structureer door in mijn gesprekken te werken met flipovers, post-its en visualisaties. Wat heb ik nodig om van A naar B te komen? Visualisatie helpt mij inzicht te krijgen in deze route. Naast documenteren, structureren en orde houden, houd ik altijd ruimte over voor flexibiliteit. Vaak lopen dingen anders dan gepland.

Ambitie
Naast het meenemen van de doelgroep in een opdracht vind ik het belangrijk om de werkcontext scherp te houden: “Wat doen medewerkers in het dagelijks werkleven? Welke competenties hebben zij hiervoor nodig? En hoe zorgen wij ervoor dat zij deze competenties ontwikkelen en/of verbeteren op het werk?”. Dit is ook de reden waarom ik bij EMC Performance aan de slag wilde. Binnen deze organisatie, wordt de oplossing altijd gezocht op of dichtbij de werkvloer. Hiermee creëren we een organisatie waar werken en leren hand in hand gaan. Een opdracht is voor mij dan ook geslaagd wanneer de oplossing aansluit bij de doelgroep, werkcontext en gedragen wordt door de organisatie.
 
 

Contact

Verder praten? Neem contact met ons op!

Social media

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht