Britt Brackenie

creatief | holistisch | bijna moeder | enthousiast | doortastend | resultaat gericht | gezelligheidsdier | bier liefhebber | betrokken & betrouwbaar |

Creëren

Vraagstukken holistisch benaderen, daar word ik blij van. Als ik kan onderzoeken wat er écht nodig is, kan ik bewegen richting de gewenste situatie. Leren kan dan een van de oplossingen zijn, daarom creëer ik beweging in organisaties, zodat anderen nóg beter in staat zijn om de gewenste prestatie te leveren.

Genieten

Het meest geniet ik als ik mijn creativiteit en enthousiasme in kan zetten, zodat de leeroplossing gaat leven bij mij, de mensen met wie ik samenwerk en de deelnemers.

Tevreden zijn

Ik ben tevreden als ik ontdek dat we het doel wat we voor ogen hadden, bereikt hebben. Deelnemers die in staat zijn om nóg betere prestaties te leveren.

Matchen

Waarom EMC Performance in ik zo goed bij elkaar passen? Omdat EMC het resultaat als vertrekpunt neemt. We beginnen altijd met het einde voor ogen. Hierdoor ervaar ik de ruimte om te adviseren wat er echt nodig is om de gewenste situatie te bereiken.

emcperformance.nl maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over jouw gebruik van onze site met Google Analytics.

Je gaat akkoord met onze cookies als je onze website blijft gebruiken.