Britt Brackenie

 
 

'Ik creëer beweging in organisaties'

 

Expertises

Ontwerpen, Ontwikkelen, Projectmanagement, Communicatie.

 
 

Wie is Britt Brackenie?


Voor een grote dosis enthousiasme, gedrevenheid en inspirerende persoonlijkheid moet je bij Britt zijn.

Geluk
'Mijn geluk zit vooral in opdrachten die wat complexer van aard zijn. Ik onderzoek graag wat er speelt en WAAROM iets niet werkt. Samenwerken maakt werk extra leuk. Met elkaar de juiste oplossing vormgeven, experimenteren en reflecteren biedt de kans elkaar scherp te houden. Levert deze oplossing het gewenste effect op?'

Britt zorgt voor die frisse blik waar ieder bedrijf wel wat van kan gebruiken. Ze heeft altijd creatieve ideeën en ondersteunt je bij het maken van de eerste stap in de goede richting. Wat zij toevoegt als onderwijskundige? Zij is pakkend in haar communicatie, waardoor zij de doelgroep op verrassende wijze bereikt. ze werkt met flip-overs en ontiegelijk veel post-its. Ze gebruikt verschillende werkvormen tijdens het ontwerpen en ontwikkelen van leerinterventies. Denk hierbij aan de frustratie thermometer of met de groep persona postellen om scherp te blijven en ervoor te zorgen dat het ontwerp aansluit op je doelgroep.

‘Ik zet mijn nieuwsgierigheid in om het onderste uit de kan te halen. Vraagstukken oplossen die wat complexer van aard zijn, behoren tot mijn favoriet. Door betrokken partijen het hemd van het lijf te vragen, leidt mijn onderzoek tot het vinden van de oorzaak. Na het in kaart brengen van de oorzaak, zet ik mensen in beweging.' 

Wat gun jij jouw opdrachtgevers? Het inzicht dat niet alles op te lossen is met leren. Pas als er behoefte is aan kennis, inzicht, vaardigheden of attitude, dan kan leren een oplossing zijn. En daarvoor bepaal je eerst wat je wil bereiken in plaats van wat er geleerd moet worden.

Ambitie
Wat moeten we in de L&D wereld meer doen? Inzichtelijk maken wat het effect is van oplossingen of leerinterventies. Meer praten met de doelgroep in plaats van over, zodat je aansluit bij de doelgroep en meer draagvlak creëert. Meer tijd nemen in de voor- en nafase van een leertraject om mensen te enthousiasmeren, te verbinden en beweging te creëren. Daarnaast ook gaan voor leerinterventies met een hogere effectiviteit.

Wij gunnen onze klanten haar enthousiasme, actieve houding en de vastberadenheid waarmee zij op zoek gaat naar de oorzaak.
 
 

Contact

Verder praten? Neem contact met ons op!

Social media

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht