Britt Brackenie

 
 

'Ik creëer beweging in organisaties'

 

Expertises

Ontwerpen, Ontwikkelen, Projectmanagement, Communicatie.

 
 

Creëren
Vraagstukken holistisch benaderen, daar word ik blij van. Als ik kan onderzoeken wat er écht nodig is, kan ik bewegen richting de gewenste situatie. Leren kan dan een van de oplossingen zijn, daarom creëer ik beweging in organisaties, zodat anderen nóg beter in staat zijn om de gewenste prestatie te leveren.

Genieten
Het meest geniet ik als ik mijn creativiteit en enthousiasme in kan zetten, zodat de leeroplossing gaat leven bij mij, de mensen met wie ik samenwerk en de deelnemers.

Tevreden zijn
Ik ben tevreden als ik ontdek dat we het doel wat we voor ogen hadden, bereikt hebben. Deelnemers die in staat zijn om nóg betere prestaties te leveren.

Matchen
Waarom EMC Performance in ik zo goed bij elkaar passen? Omdat EMC het resultaat als vertrekpunt neemt. We beginnen altijd met het einde voor ogen. Hierdoor ervaar ik de ruimte om te adviseren wat er echt nodig is om de gewenste situatie te bereiken.
 
 

Contact

Verder praten? Neem contact met ons op!

Social media

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]