Britt Brackenie

''Ik creëer beweging in organisaties''

Britt Brackenie - Adviseur

Creëren

Vraagstukken holistisch benaderen, daar word ik blij van. Als ik kan onderzoeken wat er écht nodig is, kan ik bewegen richting de gewenste situatie. Leren kan dan een van de oplossingen zijn, daarom creëer ik beweging in organisaties, zodat anderen nóg beter in staat zijn om de gewenste prestatie te leveren.

Genieten

Het meest geniet ik als ik mijn creativiteit en enthousiasme in kan zetten, zodat de leeroplossing gaat leven bij mij, de mensen met wie ik samenwerk en de deelnemers.

Tevreden zijn

Ik ben tevreden als ik ontdek dat we het doel wat we voor ogen hadden, bereikt hebben. Deelnemers die in staat zijn om nóg betere prestaties te leveren.

Matchen

Waarom EMC Performance in ik zo goed bij elkaar passen? Omdat EMC het resultaat als vertrekpunt neemt. We beginnen altijd met het einde voor ogen. Hierdoor ervaar ik de ruimte om te adviseren wat er echt nodig is om de gewenste situatie te bereiken.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email